Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

«Παίξαμε 60 λεπτά με καρδιά και ελληνική ψυχή»

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Εθνικής Ελλάδος):
«Θέλαμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Καταφέραμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έχουμε αρκετά καλές περιόδους και στην άμυνα και την επίθεση. Επίσης χρησιμοποιήσαμε περισσότερα παιδιά από τον πάγκο, οι οποίοι πραγματικά ήταν ακόμη καλύτεροι. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Από την αρχή που ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζουμε κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο και ενδεχομένως απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Μπορούσαμε να έχουμε… μαζέψει λίγο περισσότερο το σκορ αλλά πάντα είναι δύσκολο απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε σε τέτοιο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για το τελευταίο παιχνίδι για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τους Τσέχους. Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και ήταν άλλη μια φορά συγκλονιστικός και περισσότερος από το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένα από τα πράγματα που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα, να συσπειρώσει τον κόσμο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Θοδωρής Μπόσκος (διεθνής αριστερός ίντερ):
«Σίγουρα όταν παίζεις απέναντι στη Δανία που είναι 3 συνεχόμενες φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είδαμε σήμερα σε ποιο επίπεδο είμαστε αλλά το γεγονός πως βάλαμε 28 γκολ σήμερα δείχνει ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Παίξαμε 60 λεπτά με καρδιά και ελληνική ψυχή. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία την Δευτέρα. Στόχος μας να το κερδίσουμε που θα μας βοηθήσει να έχουμε μια καλύτερη κλήρωση στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που είναι ο επόμενος στόχος. Το σημερινό παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ να εξελιχθούμε σαν παίκτες και σαν προσωπικότητες. Ήταν τεράστια εμπειρία για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την ελληνική κερκίδα και ιδιαίτερα την οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ πολύ όλους που ήρθαν να μας απολαύσουν και έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα γεμάτα. Ελπίζω στο μέλλον το ίδιο να συμβαίνει και στην Ελλάδα».

Γιώργος Παπαβασίλης (διεθνής αριστερός εξτρέμ):
«Σίγουρα κάναμε μία αξιοπρεπέστατη προσπάθεια. Κάναμε μία καλή προσπάθεια, είναι η πρώτη φορά που παίξαμε κόντρα σε μία τόσο μεγάλη δύναμη του χαντμπολικού χάρτη. Το απολαύσαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Το τελευταίο παιχνίδι με την Τσεχία, στόχος είναι να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε τις πιθανότητες μας και πιστεύω το δείξαμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Σίμον Πούτλικ (αθλητής Δανίας):
«Η Ελλάδα αξίζει το σεβασμό μας. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι σήμερα που έκανε απέναντί μας. Νομίζω ότι παρουσίασαν ένα υψηλότερο επίπεδο από αυτό που περιμέναμε εμείς. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Θέλω να πω σε όλους να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά και πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να έρθουν».



e-genius.gr ...intelligent web software