Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

H αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το EURO 2024

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την αποστολή της Εθνικής Ανδρών η οποία θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο EURO 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το διάστημα 10-28 Ιανουαρίου.
Η ομάδα αναχωρεί αύριο Τρίτη 9/1 και ώρα 10:30 με απευθείας πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Μόναχο, όπου και θα διεξαχθεί ο 6ος όμιλος της διοργάνωσης.

Η ομάδα αποτελείται από τους παρακάτω 19 αθλητές:
Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία)

Ομοσπονδιακοί προπονητές: Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης και Ηλίας Μάντζος

Την αποστολή συνοδεύουν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Βιολιτζής (αρχηγός αποστολής), Βασίλης Κρανιώτης, Κώστας Μαναβής (ιατρός ομάδας), ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Γκι Πετιτζιράρ, η συντονίστρια Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου, οι φυσικοθεραπευτές: Άγγελος Παππάς, Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος: Σπύρος Δημητράκουλας και οι δημοσιογράφοι Ρούλα Στίγκα (Media Manager) και Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου (Υπεύθυνος Επικοινωνίας).

Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου
(Μόναχο- Olympiahalle)
Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024
19:00 Πορτογαλία- Ελλάδα
21:30 Δανία- Τσεχία
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024
19:00 Τσεχία- Πορτογαλία
21:30 Ελλάδα- Δανία
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024
19:00 Τσεχία- Ελλάδα
21:30 Δανία- Πορτογαλία

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software