Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Άρχισε το καμπ της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Από το «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε απόγευμα της Δευτέρας (30/10) το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, με ορίζοντα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2024 στη Γερμανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας καλωσόρισε τους αθλητές και τους ανέλυσε το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας, καθώς και τα τεχνικά ζητούμενα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Από την πλευρά των αθλητών ήταν εμφανής η χαρά που ξαναβρίσκονται μαζί μετά από αρκετό καιρό και πλέον μπαίνουν σταδιακά στους ρυθμούς της παρθενικής συμμετοχής της Εθνικής μας στην τελική φάση του EURO.  

Το πρόγραμμα του καμπ περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και η κορύφωση θα γίνει με τους δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία την Παρασκευή (3/11) και το Σάββατο (4/11) στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Στην προετοιμασία συμμετέχουν οι αθλητές Σάββας, Κανδύλας, Πασσιάς, Τζηράς, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Παπαντωνόπουλος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Αραμπατζής, Κεδέρης, Παπαδιονυσίου, Μάλλιος, Λιάπης (ΑΕΚ), Μυλωνάς, Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Α. Παπάζογλου, Ε. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Βianco Monte Δράμα 1986), Κουκουλάς (Ιωνικός Affidea), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία), Μπόσκος (Πουέντε Χενίλ- Ισπανία).

Κοντά στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής βρίσκεται ο Γάλλος τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών ομάδων, Γκι Πετιζιράρ, ενώ την Εθνική επισκέφθηκαν σήμερα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής και ο τεχνικός συντονιστής των Εθνικών ομάδων Νίκος Μάντζος.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την επίσημη μπάλα του EURO 2024, ενώ στο περιθώριο του καμπ θα γίνει και η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας ενόψει του EURO.

IMG20231030192142

IMG20231030195236



e-genius.gr ...intelligent web software