Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Κ. Γκαντής: "Πιστεύουμε στον Έλληνα αθλητή, εμπιστευόμαστε τον Έλληνα προπονητή"

| Εθνική Ομάδα Ανδρών
Αμέσως μετά την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στην τελική φάση του EURO 2024, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, Κώστας Γκαντής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στην τελική φάση του EURO 2024 αποτελεί ένα ορόσημο στα χρονικά του αθλήματος στη χώρα μας και έρχεται 19 χρόνια μετά την τελευταία παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση.
 
Αυτή η ομάδα κέρδισε επάξια τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων μας. 

Αυτή η πρόκριση ήταν ένας αυτονόητος, όσο και ανεκπλήρωτος στόχος όλα αυτά τα χρόνια. 

Η παρουσία μας στα γήπεδα της Γερμανίας τον Ιανουάριο του 2024, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που έγιναν σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα, όμως,  θέλουμε αυτή η παρουσία να είναι και εφαλτήριο, ώστε το ελληνικό χάντμπολ να καθιερωθεί στην ελίτ της διεθνούς σκηνής του αθλήματος. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει ούτε ένα βήμα πίσω για το άθλημά μας.

Πιστεύουμε στον Έλληνα αθλητή, εμπιστευόμαστε τον Έλληνα προπονητή και είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από την κοινή προσπάθεια και την αρωγή όλων των δυνάμεων του αθλήματός μας, μπορούμε να ζήσουμε σπουδαίες στιγμές στο μέλλον. 

Αυτή η πρόκριση ανήκει στους αθλητές μας που ίδρωσαν και μάτωσαν στο γήπεδο, ανήκει στο τεχνικό επιτελείο που δούλεψε μεθοδικά, ανήκει και όλους όσους νιώθουν την Εθνική μας ομάδα, ως την αγαπημένη τους. Συγχαρητήρια σε όλους".
 


e-genius.gr ...intelligent web software