Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στη Χαλκίδα η Εθνική Ανδρών

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Με δύο προπονήσεις πρωί- απόγευμα ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Κυριακάτικου (18:00- ERTLIX) αγώνα με την Ολλανδία για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ΕURO 2024.

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την καλή εμφάνιση παρά την ήττα (33-25) από την Κροατία, θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Ολλανδούς που επικράτησαν με στο νήμα (25-24) των Βέλγων.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Ζαραβίνα για την προετοιμασία βρίσκονται οι 19 κάτωθι αθλητές: Κωστακίδης, Μπόσκος, Λιάπης, Μυλωνάς, Μάλλιος, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Τόσκας, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Δομπρής, Τζηράς, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Παπαντωνόπουλος, Κρητικός, Παπάζογλου, Κεδέρης.

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ
Γιώργος Ζαραβίνας (Ομοσπονδιακός προπονητής): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη των ομίλων. Ξέρουμε ότι σε αυτές τις προκριματικές φάσεις είναι καθοριστικό οι ομάδες να κερδίζουν εντός έδρας. Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο διαφορετικού επιπέδου, αλλά θα προσπαθήσουμε όπως και στα προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει εδώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο αγώνας Ολλανδία- Βέλγιο έδειξε πως οι ομάδες είναι όλες ανταγωνιστικές και πως η πρόκριση θα κριθεί πιθανότατα την τελευταία αγωνιστική. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν μια σημαντική νίκη για την Ολλανδία».

Χάρης Μάλλιος (Αρχηγός Εθνικής Ανδρών): «Προερχόμαστε από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στην Κροατία που μας έδωσε πολλά πράγματα και κυρίως ρυθμό. Με την Ολλανδία παίζουμε στην έδρα μας σε ένα γήπεδο οικείο, στο οποίο νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ. Στη Χαλκίδα έχουμε σημειώσει κάποιες μεγάλες νίκες και θεωρώ ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά για να πάρουμε τους δύο βαθμούς που θέλουμε τόσο πολύ. Η ομάδα έχει τεράστια θέληση και νομίζω θα το δείξουμε στο γήπεδο».



e-genius.gr ...intelligent web software