Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στ. Αγγελούδης: "Καλή επιτυχία στην Εθνική μας"

| Εθνική Ομάδα Ανδρών
 Κοντά στους διεθνείς, στην απογευματινή προπόνηση της Εθνικής ανδρών, στη Μίκρα, βρέθηκε ο Α' Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιος Αγγελούδης.
 
Ο κ. Αγελούδης, συνοδευόμενος από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κώστα Μαναβή  μίλησε στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο και ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στην προσπάθεια για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024.
 
"Είστε οι πρεσβευτές του ελληνικού χάντμπολ. Πρόσφατα δείξατε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που η Εθνική ομάδα θα είναι παρούσα στα μεγάλα ραντεβού του αθλήματος. Πιστέψτε το. Αγγίξατε την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023 και μας κάνατε περήφανους για το πάθος και την αγάπη που δείχνετε για την Εθνική ομάδα.  Έχετε την υποστήριξη όλων μας. Καλή επιτυχία στους αγώνες με Κροατία και Ολλανδία", τόνισε ο Στέλιος Αγγελούδης.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του το πρωί της Δευτέρας και ακολούθως θα αναχωρήσει για την Κροατία. Ο αγώνας με τους Κροάτες, για την πρεμιέρα του 5ου προκριματικού ομίλου, θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:00, στην πόλη Bάραζντιν

IMG 1840f238ab5f4864ffc2758c5b40e99c V


e-genius.gr ...intelligent web software