Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στην τελική ευθεία για Κροατία η Εθνική Ανδρών

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Με δύο πολύ δυνατά τεστ, υψηλού ρυθμού απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε το 1ο στάδιο της προετοιμασίας στην Αθήνα της ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EURO 2024 με αντιπάλους Κροατία (12/10) και Ολλανδία (16/10).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αύριο το πρωί θα αναχωρήσει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας του με προπονήσεις στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας, αύριο το απόγευμα, την Κυριακή και τη Δευτέρα το πρωί.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας είναι οι: Μπαμπατζανίδης, Τζηράς, Αραμπατζής, Μπάγιος, Παπαβασίλης, Κεδέρης, Κωστακίδης, Πασσιάς, Κρητικός, Ελευθεριάδης, Τόσκας, Ηλιόπουλος, Μάλλιος, Δομπρής, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, ενώ τις επόμενες ώρες θα ενσωματωθούν και οι Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος, Μυλωνάς και Μπουκοβίνας που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ελληνική αποστολή θα ξεκινήσει το ταξίδι της για Ζάγκρεμπ με ενδιάμεσο σταθμό το Βελιγράδι και την Τετάρτη στις 19:00 θα αντιμετωπίσει στην πόλη Bάραζντιν την Κροατία στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου.

 



e-genius.gr ...intelligent web software