Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

«Παίζουμε Χάντμπολ και στηρίζουμε την Εθνική μας ομάδα»

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής διοργανώνουν αναπτυξιακό τουρνουά με τη συμμετοχή των σωματείων της Αττικής, της Λαμίας και της Λάρισας, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 11:00-15:30.

Το τουρνουά αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες Μίνι Αγόρια- Μίνι Κορίτσια, Παμπαίδες Α'- Παγκορασίδες Α', Παμπαιδες Β'- Παγκορασίδες Β' και θα διεξαχθεί σε αγωνιστικό χώρο με ειδικό τάραφλεξ επιπέδου διεθνών αναμετρήσεων χάντμπολ.

Μετά το τέλος του τουρνουά, όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν και όσοι γονείς/κηδεμόνες τους συνοδεύσουν, μπορούν να παραμείνουν στο κλειστό γυμναστήριο και να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδα- Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024, ο οποίος θα αρχίσει στις 18:00.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έχει φροντίσει για τη σίτιση των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, το διάστημα 16:00-18:00.

Τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (με αριθμό παιδιών και γονέων/κηδεμόνων) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, ώστε να προβλεφθούν και οι αντίστοιχες προσκλήσεις για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας.

Η ΟΧΕ και η ΕΣΧΑ σας καλούν να στηρίξετε το τουρνουά και την Εθνική μας ομάδα σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Με τη βοήθεια σας είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την Εθνική μας ομάδα να φτάσει να πετύχει το στόχο της. 



e-genius.gr ...intelligent web software