Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Βοσνία- Ελλάδα (19/3, 21:00, ertsports)

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

275769296 704871840525696 7674674430349584903 n
Για την πρόκριση στον τελικό γύρο των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023

Στην πόλη Τούζλα με αντίπαλο τη Βοσνία δοκιμάζεται αύριο η Εθνική Ανδρών στο δεύτερο παιχνίδι της Α’ φάσης των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση και το ertsports.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Mejdan Sports Arena, στο οποίο υπολογίζεται πως θα βρεθούν 3.000 Βόσνιοι.

Μετά το υπέρ της 24-17 του πρώτου αγώνα στη Χαλκίδα, η ελληνική ομάδα για να προκριθεί στον τελικό γύρο των πλέι οφ, χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία ή ακόμα και ήττα έως 6 γκολ διαφορά. Αν η Εθνική σημειώσει 18 ή και περισσότερα γκολ, προκρίνεται ακόμα και με ήττα έως 7 τέρματα.

Δυστυχώς τα προβλήματα δεν θα λείψουν ούτε σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, αφού ιδιαίτερα αμφίβολοι είναι ο Καραμπουρνιώτης που έχει ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα από το ματς της Χαλκίδας, αλλά και οι Μυλωνάς, Αραμπατζής, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν πήραν μέρος στην σημερινή προπόνηση. Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών είναι επίσης οι Παπαδιονυσίου και Πασσιάς.

H Eθνική ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (11:00-12:00).

«Θα αφήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:
«Έχουμε έρθει στη Βοσνία με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Αναλύοντας το παιχνίδι είναι πεποίθηση όλων των παιδιών ότι δεν έχουμε παίξει ακόμα αυτό που πραγματικά μπορούμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θα μπούμε στο ματς με νοοτροπία νικητή, θα προσπαθήσουμε να στηριχτούμε και να εξαργυρώσουμε την καλή εικόνα που έχουμε στην άμυνα και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη στην επίθεση. Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, η ομάδα είχε αρκετό διάστημα να παίξει τόσο σημαντικά παιχνίδια νοκ- άουτ και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και η Εθνική να έχει δραστηριότητα όλο τον χρόνο. Για να φτάσουμε εδώ έχουμε περάσει πάρα πολλά και για αυτό τον λόγο θα αφήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software