Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ιταλία- Μαυροβούνιο 17-16

| 16η Μεσογειάδα Ναυπλίου

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση για τον Α’ όμιλο ανάμεσα στην Ιταλία και το Μαυροβούνιο, με τις Ιταλίδες πανηγυρίζουν στο τέλος τη νίκη με 17-16 και την συγκέντρωση 3,5 βαθμών έναντι 1,5 της περσινής φιναλίστ της διοργάνωσης, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ερίκα Μπιγκολίν που σημείωσε δύο τέρματα, από ένα στο τέλος της πρώτης και της τρίτης περιόδου που καθόρισαν και το αποτέλεσμα.

ΙΤΑΛΙΑ- ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 17-16 (8-8, 7-3, 2-5)
ΙΤΑΛΙΑ (Αβραμ): Ντε Μαρίνις, Μπιγκολίν 5, Πριόλο 1, Αμερίγκι, Φιρίνου 2, Κιαρότο 2, Τζίτζο 4, Μικότι 1, Γράσι, Μάουερ, Σακέντι, Φαλσέρ 1, Φράνκι, Μαρτινέλι 1, Πλατζότα
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Γιεραμίνοκ): Ρόντσεβιτς, Αντριάσεβιτς 1, Π΄βλοβιτς , Γκρούιτς 1, Κούζμαν 1, Λέκιτς 1, Πέλισιτς, Γκουμπέρινιτς 6, Λ. Γιοβάνοβιτς, Α. Γιοβάνοβιτς 2, Πέτροβιτς, Σάραντσιτς, Μίτροβιτς 3, Ντέλιτς 1, Μιλόικοβιτς, Γκάσεβιτς
Παρατηρητές: Ντιμλέν (Τουρκία) – Ντίεθ Φερνάντεθ (Ισπανία) Διαιτητές: Κυριάκου – Γράψας Πέναλτι: 6/8 – 1/3 Δίλεπτα: 3-2

Δηλώσεις
Έλενα Λάουρα Αβράμ (προπονήτρια Ιταλίας): «Είμαστε πολύ χαρούμενες . Κάναμε μια μεγάλη έκπληξη που κανείς δεν περίμενε. Πρόκειται για ένα πολύ νεανικό γκρουπ πουτο οποίο προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε καλύτερο και να ανεβάσουμε και το επίπεδο στο ιταλικό χάντμπολ. Βέβαια, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Κροατία, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, είναι σαν καλοκαίρι. Και η διοργάνωση είναι πολύ καλή και το ξενοδοχείο».
Τατιάνα Γεραμίνοκ (προπονήτρια Μαυροβουνίου): «Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στην Ιταλία, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να πάμε καλύτερα».



e-genius.gr ...intelligent web software