Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ρουμανία- Ελλάδα 28-22

| 16η Μεσογειάδα Ναυπλίου

 Την ήττα με 28-22 από την κάτοχο του Μεσογειακού τίτλου Ρουμανία γνώρισε η Εθνική Νεανίδων 17 στην πρεμιέρα της στο 16ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Γυναικών που διεξάγεται στο Ναύπλιο.

Η Εθνική μας είχε πολύ καλή παρουσία στις δύο πρώτες περιόδους (9-8, 7-8), καταφέρνοντας να πάρει ένα βαθμό από τη νίκη της στη δεύτερη.

Στην τρίτη περίοδο η Ρουμανία που είναι το φαβορί για το χρυσό ανέβασε την απόδοση της και επικράτησε 12-6 και 28-22 στο ματς και έτσι πήρε 4 συνολικά πόντους.

Το απόγευμα (19:45) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει με την Τουρκία για τον Β' όμιλο ένα κρίσιμο ματς για την πρόκριση στην 6αδα της διοργάνωσης.

Δηλώσεις
Μενέλαος Δανήλος (ομοσπονδιακός τεχνικός): «Καταφέραμε να παλέψουμε πολύ σθεναρά δύο περιόδους. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα μας δοθεί μέσα από τα παιχνίδια αυτή η ευκαιρία. Νομίζω ότι έχουμε μόνο περιθώρια βελτίωσης».

Έλενα Μόισε (τεχνικός Ρουμανίας): «Καλό ξεκίνημα για εμάς. Έχουμε στη σύνθεση μας νεότερες αθλήτριες από τις άλλες ομάδες. Θέλουμε να πάμε βήμα βήμα και να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για το μέλλον. Η διοργάνωση και ο καιρός είναι εξαιρετικά».

ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 28-22 (9-8, 7-8, 12-6)
ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Μόισε): Κοσερέα, Πάκοτ, Λεφτέρ 3, Ροσού 5, Εσάνου, Πετράσε 2, Στεφάν, Ράντου 2, Σίργκι 1, Ρούσου 2, Μαρίν 1, Ιστράτε 3, Αντσερέντσου 1, Στόικαν 6, Μανέα 2, Ιονίτα
ΕΛΛΑΔΑ (Δανήλος): Λούκου, Γιαννοπούλου 3, Ζάμπα 4, Μαλταμπέ 4, Κατέβα 3, Φιλιππιάδου 5, Κοτίδου, Κουρτίδη, Γάσπαρη, Μαντζώρου, Δρουγκίδου, Ρούσσου 3, Πιπελίδου, Κιουκτσόγλου, Λυτρίβη.
Διαιτητές: Μαλόκα- Σρντάνοβιτς (Κροατία), Παρατηρητές: Ντίλμεν (Τουρκία)- Ντεσερτέν (Γαλλία)
Κόκκινη: 43:27 Ρούσσου (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 4/4-6/7

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software