Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Η συνέντευξη Τύπου του F4 των Μελισσίων

| Κύπελλο Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πεντέλης η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 20ου Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Λουξ.
Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, του Δήμου Πεντέλης, οι προπονητές και οι αρχηγοί των φιναλίστ ομάδων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν

Νατάσσα Κοσμοπούλου (Δήμαρχος Πεντέλης):
«Καλωσορίζουμε την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Το 20ο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που αναδεικνύει την αγάπη μας για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Με υπηρηφάνεια φιλοξενούμε τις τέσσερις φιναλίστ ομάδες στην πόλη μας, οι οποίες είναι οι καλύτερες γυναικείες ομάδες χάντμπολ της χώρας.
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε μία τέτοια διοργάνωση συνδυάζοντας τους πρώτους μήνες της νέας διοίκησης του Δήμου μας με ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Ας θυμηθούμε ότι πέρασαν 15 χρόνια που ο Δήμος Πεντέλης φιλοξένησε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση και το να επανέρχεται αυτή η ευκαιρία, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους εμάς.
Στο Δήμο Πεντέλης αναγνωρίζουμε τη σημασία του αθλητισμού και του πολιτισμού στην κοινότητα μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της διοργάνωσης νικητές θα είμαστε όλοι και φυσικά το άθλημα του χάντμπολ το οποίο εκπροσωπούμε και προωθούμε με πάθος μέσω του σωματείου Αστέρας Μελισσίων.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και σε όλες τις ομάδες. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της και θέλω να εκφράσω τη δέσμευση μας για μελλοντικές κοινές δράσεις που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό στην περιοχή μας.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θ. Μπάρκα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γ. Ντάκα, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Α. Αργύρη και επίσης τον Ειδικό μου σύμβουλο Λ. Μανιαδάκη».

Φραγκίσκος Ζαλώνης (Ειδικός Γραμματέας ΟΧΕ):
«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για την απώλεια του Γιώργου Μυλωνά που αφιέρωσε τη ζωή του στο άθλημα. Αποστέλλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο Χρήστο, την Κατερίνα και την Έβελιν. Για τη διοργάνωση ευχαριστούμε όλες τους ανθρώπους του Δήμου που συνέβαλαν στη διοργάνωση. Χθες ήταν η ημέρα της Γυναίκας, θέλουμε ως Ομοσπονδία οι γυναίκες να μην γιορτάζουν μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά κάθε μέρα, χωρίς να φοβούνται να υποστούν οποιαδήποτε μορφής βία, να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εργασία και να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, όπως έχει η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.
Στη διοργάνωση έχουμε τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, είμαστε σίγουροι θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια και τη Δευτέρα το βράδυ να κερδίσει το άθλημα».

Ανδρέας Μούκιος (Πρόεδρος ΔΕΠ/ΟΧΕ):
«Πριν μιλήσω για τη διοργάνωση, οφείλω να κάνω μνεία στο φίλο Γιώργο Μυλωνά που έφυγε από τη ζωή, έναν άνθρωπο του αθλήματος μας, εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Να ευχαριστήσω ολόψυχα τη Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μπάρκα, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Αργύρη, τον Αντιδήμαρχο κ. Φωτίου, τον κ. Μανιαδάκη και φυσικά το σωματείο μας Αστέρα Μελισσίων και των ανθρώπων του κ. Σπυρόπουλο και κ. Κότσιρα που μας βοήθησαν τα μέγιστα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας, τη Λουξ, τη Δίρφυς, τη Dole, τη Biosteel, τη Mizuno και την Eυρωκλινική που στέκονται για μία ακόμη φορά στο πλευρό μας.
Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι 4 από τις 5 πρώτες ομάδες της Α1 Γυναικών.
Πιστεύουμε ότι θα δούμε τρία πολύ ωραία παιχνίδια.
Είναι πολύ σημαντικό ότι ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το άθλημα μας, το Δήμο Πεντέλης και το κλειστό γυμναστήριο.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίσει το χάντμπολ, γιατί μέσα από το άθλημα κερδίζουμε όλοι».

Λευτέρης Μανιάδακης (Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου):
«Στο Δήμο μας είναι καλοδεχούμενα όλα τα αθλήματα. Θέλουμε να αναλαμβάνουμε διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου. Θα είμαστε εδώ σε ότι μας ζητηθεί και θα συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στο μέλλον, αλλά και με όποια άλλη Ομοσπονδία επιθυμεί να πραγματοποιήσει δράσεις στην πόλη μας.
Καλή επιτυχία στις ομάδες, ο καλύτερος ας κερδίσει»

Δημήτρης Πελεκίδης (τεχνικός ΠΑΟΚ):
«Καταρχάς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά, ήταν μια είδηση την οποία μάθαμε αιφνιδιαστικά εχθές το βράδυ. Το τελευταίο διάστημα έχουν φύγει αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο του χάντμπολ, ας είναι αυτό το τελευταίο συμβάν. Θέλω να ευχαριστώ από την πλευρά του συλλόγου τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Πεντέλης, Αστέρα Μελισσίων, οι οποίοι συνετέλεσαν να έρθει αυτή η διοργάνωση σε μια περιοχή η οποία φαντάζομαι τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει το άθλημα του χάντμπολ στην περιοχή, και μακάρι να προχωρήσει και να εξελιχθεί διότι πραγματικά το έχουμε ανάγκη, όχι μόνο στο γυναικείο χάντμπολ αλλά και στο χάντμπολ γενικότερα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για εμάς είναι η 5η συνεχόμενη συμμετοχή σε Final Four. Na ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να γίνουν καλά παιχνίδια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το κομμάτι του θεάματος, και ο κόσμος να έρθει να μας δει από την περιοχή, να δει πραγματικά ωραίους αγώνες. Από κει και πέρα εμείς σαν ομάδα, ούτως ή άλλως πρωταγωνιστούμε στο χάντμπολ γυναικών και στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου και πραγματικά η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να διεκδικήσει τον 2ο κατά σειρά τίτλο για φέτος».

Μαρία Χατζηπαρασίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ):
«Δεν θα πω διαφορετικά πράγματα από τον προπονητή μου. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια, από την πλευρά των αθλητριών, στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά. Κατ’ επέκταση θα ήθελα και εγώ να ευχαριστώ τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι θα καλύψουν ένα ακόμα Final Four. Πάνω απ’ όλα θα ήθελα αυτό το διήμερο, οι ομάδες να έχουν την υγεία τους, να δούμε ένα όμορφο θέαμα και ο καλύτερος να κερδίσει και τον τίτλο».

Σωκράτης Βακάλης (τεχνικός ΑΕΠ Πανόραμα):
«Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Πεντέλης, τη Δήμαρχο και την Ομοσπονδία για τη δυνατότητα που μας δίνουν να έρθουμε σε ένα καινούργιο γήπεδο.
Για το Γιώργο Μυλωνά έχω να πω ότι οι άνθρωποι του χάντμπολ δίνουν και τη ψυχή τους στο άθλημα, οπότε όταν ένας αποχωρεί, χάνει ένα κομμάτι του και το χάντμπολ. Η συμμετοχή μας εδώ είναι μεγάλο επίτευγμα, θέλουμε να είμαστε στην αφρόκρεμα του αθλήματος και αυτό θα γίνει με διάρκεια.
Ήρθαμε για το καλύτερο, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Εύχομαι οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο άθλημα και να κερδίσουμε νέα παιδιά για το άθλημα».

Χριστίνα Εμμανουηλίδου (αθλήτρια ΑΕΠ Πανόραμα):
«Να εκφράσω με τη σειρά μου τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά.
Είμαστε πολύ χαρούμενες που για 2η φορά βρισκόμαστε στο Final Four.
Τα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν είναι τα ίδια με του πρωταθλήματος, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε δύο δυνατούς ημιτελικούς και ένα τελικό διαφήμιση για το άθλημα. Είμαστε ένα νέο σύνολο και θα αρπάξουμε την κάθε ευκαιρία».

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΟΦΝ Ιωνίας):
«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τα συλλυπητήρια μου για το θάνατο του Γιώργου Μυλωνά. Ήταν μια είδηση που μας συγκλόνισε. Ευχαριστούμε το Δήμο και την ΟΧΕ για τη διοργάνωση. Είναι ένα ωραίο γήπεδο και ταυτόχρονα ευκαιρία για το άθλημα μας να έχει πιο συχνή παρουσία εδώ.
Αγωνιστικά περιμένω δύο δυνατούς ημιτελικούς, όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους.
Πιστεύω να γίνουν αγώνες- διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ και να κερδίσει ο καλύτερος».

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός ΟΦΝ Ιωνίας):
«Χρήστο, Έβελιν και κα Κατερίνα, τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ γιατί στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο. Oι 4 από τις 5 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε δυνατά παιχνίδια.
Η Νέα Ιωνία όπως κάθε χρόνο είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, έχοντας ως στόχο τη διεκδίκηση των τροπαίων. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και όλες οι αθλήτριες θα δώσουμε το 100%».

*Η ομάδα της Αναγέννησης Άρτας απουσίασε από τη συνέντευξη Τύπου

 



e-genius.gr ...intelligent web software