Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ενημέρωση για το 20ο F4 του Κυπέλλου Γυναικών Λουξ

| Κύπελλο Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, της Ομοσπονδίας και των φιναλίστ για το 20ο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Λουξ (KΓ Μελισσίων 10-11 Μαρτίου 2024).
Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει με προσκλήσεις για τους φιλάθλους και διαπιστεύσεις για τους Δημοσιογράφους, το προσωπικό της ΟΧΕ και τα στελέχη του αγώνα.
Στον 1ο ημιτελικό (μπλε χρώμα προσκλήσεων) ο ΠΑΟΚ θα λάβει 100 προσκλήσεις (θύρα 2), ενώ το Πανόραμα θα λάβει 30 προσκλήσεις (θύρα 1)
Στον 2ο ημιτελικό (λευκό χρώμα προσκλήσεων) ο ΟΦΝ Ιωνίας θα λάβει 150 προσκλήσεις (θύρα 1), ενώ η Αναγέννηση Άρτας δεν ζήτησε προσκλήσεις.
Για τον τελικό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 21:30 της Κυριακής, όπου και θα αποφασιστεί ο καταμερισμός των προσκλήσεων (πορτοκαλί χρώματος)

Διάθεση προσκλήσεων στα σωματεία
Η Ομοσπονδία αποφάσισε να διαθέσει τις εναπομείναντες προσκλήσεις σε αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της ΕΣΧΑ με προτεραιότητα στις ακαδημίες.
Τα σωματεία θα πρέπει να αποστείλουν τα ονόματα αθλητών και αθλητριών, αλλά και την επιλογή του αγώνα (1ος ημιτελικός, 2ος ημιτελικός, Τελικός) το αργότερο μέχρι αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 21.00, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Λόγω της μικρής χωρητικότητας του κλειστού γυμναστηρίου, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 



e-genius.gr ...intelligent web software