Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Κύπελλο Γυναικών: Ώρα προημιτελικών

| Κύπελλο Γυναικών

Οι τέσσερις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών θα διεξαχθούν την Τετάρτη (21/12), προκειμένου να προκύψουν τα ζευγάρια του Final 4 της διοργάνωσης.

 Αναγέννηση Άρτας- ΑΕΠ Πανόραμα
Γήπεδο: Άρτας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Βήτας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/streams
Στον πρώτο προημιτελικό η Αναγέννηση υποδέχεται το Πανόραμα, με τις γηπεδούχες και λόγω έδρας να έχουν τον πρώτο λόγο. Για το πρωτάθλημα συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με την Αναγέννηση να παίρνει δύσκολη νίκη στη Θεσσαλονίκη με 31-33.

ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ Mateco
Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 18:30
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Κινατζίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=cDLCgGvkXt0
Μοιραία, η συγκεκριμέν η αναμέτρηση βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, λόγω της μέχρι τώρα εικόνας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.
Η δεύτερη της βαθμολογίας Πυλαίας υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, που ταυτόχρονα είναι και ο νικητής του θεσμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μία φορά φέτος για την Α1 γυναικών, με την Πυλαία να επικρατεί με 27-31 δημιουργώντας αίσθηση.
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία στην Αθήνα και όπως δήλωσε ο προπονητής του, Δημήτρης Πελεκίδης "ενδεχομένως είναι ο αγώνας της χρονιάς, καθώς μπαίνουμε σε φάση διεκδίκησης ενός τίτλου".
Η Πυλαία προέρχεται από δύο σερί νίκες με Κορυδαλλό και Πανόραμα, με τον Γιώργο Βακάλη να ζητά περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα, μετά το τελευταίο ματς.

ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΚ
Γήπεδο: Καματερού
Ώρα: 21:30
Διαιτητές: Τόλιος- Χρηστίδη
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=BzqbihkKmQI
Και αυτή η αναμέτρηση παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Στο πρωτάθλημα τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο βαθμοί μετά τον πρώτο γύρο (5η η ΑΕΚ, 6ο το Καματερό) με την Ένωση να έχει νικήσει στον μεταξύ τους αγώνα με 27-22 στο ΟΑΚΑ.

 Αθηναϊκός- ΟΦΝ Ιωνίας
Γήπεδο: Βύρωνα
Ώρα: 21:30
Διαιτητές: Γερουλάνος- Γερουλάνος
Ουσιαστικά πρόκειται για την πιο ξεκάθαρη αναμέτρηση. Ο Αθηναϊκός, που φέτος αγωνίζεται στην Α2, φιλοξενεί την πρωτοπόρο της Α1, Νέα Ιωνία, που έως τώρα παραμένει ανίκητη εντός συνόρων.



e-genius.gr ...intelligent web software