Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον 34ο τελικό

| Κύπελλο Γυναικών

ΠΑΟΚ Mateco- ΟΦΝ Ιωνίας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 17:00 (ΕΡΤ3)- Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στις 16:30

Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον 34ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ΠΑΟΚ Mateco- ΟΦΝ Ιωνίας, θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, το αργότερο έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο «Φιλίππειο» Κλειστό Γυμναστήριο και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 16:30 στο «Φιλίππειο», ενδιάμεσα των προπονήσεων των δύο ομάδων.

Διοργανώτρια είναι η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με την υποστήριξη του ΚΑΠΠΑ Δήμου Βέροιας και την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας.