Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στην Ηλιούπολη 10/9 ο τελικός του Σούπερ Καπ

| Super Cup

Στο ΠΙΚΠΑ Βούλας θα διατεθούν τα έσοδα- Διαπιστεύσεις ΜΜΕ

 Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο τελικός του Σούπερ Καπ 2022 ανάμεσα σε Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή και ΑΕΣΧ Πυλαίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΑΕΣΧ Πυλαίας θα ανοίξουν την αγωνιστική αυλαία στο ελληνικό χάντμπολ για τη σεζόν 2022-2023 σε έναν θεσμό που θα αναβιώσει μετά από 23 χρόνια.

Το μοναδικό Σούπερ Καπ στην ιστορία του αθλήματος διεξήχθη το 1999 ανάμεσα σε Ιωνικό ΝΦ και ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό του Πανελληνίου, το οποίο κατέκτησε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με 26-20.

 Το χάντμπολ αγκαλιάζει τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας

Η ΟΧΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη, αποφάσισε όλα τα έσοδα του Σούπερ Καπ να διατεθούν στον σύλλογο «οι φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας», για τις ανάγκες των 90 παιδιών που φιλοξενεί σήμερα η δομή.

Το ΠΙΚΠΑ με ιστορία 108 ετών αποτελεί έναν από τους κύριους και σημαντικότερους Φορείς Παιδικής Προστασίας στη χώρα, που ως στόχο έχει την προστασία, αποκατάσταση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με αναπηρίες.

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ

Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον τελικό του Σούπερ Καπ θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, το αργότερο έως την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση διαπίστευσης για Δημοσιογράφους/Φωτογράφους θα πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω στοιχεία
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο:
E-mail:
ΜΜΕ:
Αριθμός Επαγγελματικής Ταυτότητας:



e-genius.gr ...intelligent web software