Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Συγχαρητήρια του Δρ. Μουσταφά Χασάν για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Νέων

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστα Γκαντή, αναφορικά με τη διοργάνωση του 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων (Κ21).  Η επιστολή καταλήγει με τον Πρόεδρο της IHF να εύχεται πολλές επιτυχίες στο ελληνικό χάντμπολ και να προσβλέπει σε σε νέες συνεργασίες με την ΟΧΕ τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η επιστολή:
"Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητέ φίλε,
Εκ μέρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ και ολόκληρης της οικογένειας χάντμπολ,  θα ήθελα να συγχαρώ εσάς, την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και την Οργανωτική Επιτροπή για τη φιλοξενία του επιτυχημένου 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων (K21) του 2023.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ που δώσατε τη δυνατότητα να διεξαχθεί μια συναρπαστική και ασφαλή διοργάνωση για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Έχετε επίσης την ειλικρινή μου εκτίμηση και για την εποικοδομητική συνεργασία με τη Γερμανική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης.
Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, το οποίο απόλαυσαν στο έπακρο οι φίλοι του χάντμπολ.
Δεν εύχομαι στο ελληνικό χάντμπολ μόνο επιτυχίες, αλλά και προσβλέπω σε μια συνεχή γόνιμη σχέση μεταξύ των οργανισμών μας.
Είθε εσείς και οι αγαπημένοι σας να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ
Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν"

354697213 986099612437336 6808141613991861672 n

 



e-genius.gr ...intelligent web software