Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Γύρος των 16 - 3ος Όμιλος: Δανία - Μπαχρέιν 28-22

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Δανία νίκησε το Μπαχρέιν με 28-22 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο από τα Άνω Λιόσια για τα προημιτελικά του 24ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος μαζί με την αήττητη Ουγγαρία.

Το Μπαχρέιν θα συνεχίσει την προσπάθειά του διεκδικώντας μία θέση απο 9-16.

Η Δανία προηγήθηκε σε όλο τον αγώνα (ημίχρονο 16-8) και έφτασε στην νίκη χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες παρά την αντίδραση του Μπαχρέιν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Christian Termansen.

Οι δηλώσεις

Rabia Mohamed (παίκτης Μπαχρέιν): «Ευχαριστώ τον Θεό και τους συμπαίκτες μου που φτάσαμε ως εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα τακτικά μας λάθη και καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά».

Viktor Birch Nevers (παίκτης Δανίας): «Ξεκινήσαμε καλά το ματς, αν και δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο μισό ωστόσο, είχαμε καλύτερη ενέργεια, καταφέραμε να σκοράρουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Atlason Arnór (προπονητής Δανίας): «Στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και κάναμε σωστή δουλειά. Η υπομονή ήταν το βασικό κλειδί για το σημερινό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν ήμασταν σωστά στημένοι στην άμυνα. Είμαι χαρούμενος συνολικά για την εικόνα των παικτών μου, όπως παρουσιάστηκαν στα παιχνίδια και φυσικά για την εμπειρία που πήραν».

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software