Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Σερβία - Ελλάδα: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα Σερβία - Ελλάδα 34-23.

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής Εθνικής Ελλάδος): «Νομίζω ότι σήμερα τα παιδιά έμειναν από ενέργεια. Κάναμε πάρα πολλά λάθη με την μπάλα, λάθη τα οποία δεν συνωθήσαμε να κάνουμε σε αυτό το τουρνουά.  Πνευματικά είχαμε αδειάσει μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Ισλανδία. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι καθώς μείναμε από ενέργεια.  Δεν πρέπει όμως να μείνουμε στο σημερινό παιχνίδι. Το Παγκόσμιο δεν έχει τελειώσει, έχουμε κι άλλα παιχνίδια. Αύριο είναι μια μέρα ξεκούρασης και θα την χρησιμοποιήσουμε έτσι ώστε να προετοιμαστούμε πνευματικά καλύτερα».

Δημήτρης Παναγιώτου (αθλητής Εθνικής Ελλάδος): Δεν παρουσιαστήκαμε καλοί. Μπήκαμε στο πρώτο 20 λεπτο και είχαμε το μυαλό μας στην άμυνα, γιατί η άμυνα κερδίζει τέτοια παιχνίδια και «χτίζει» διαφορές. Είχαμε μια ελπίδα πως αν κερδίζαμε με μεγάλη διαφορά θα περνάγαμε στην οκτάδα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ένα κακό παιχνίδι από μέρους μας. Χθες αξίζαμε να κερδίσουμε και χάσαμε. Σήμερα όμως αξίζαμε να χάσουμε και χάσαμε. Εν όψει της συνέχειας θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτερα και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Λευτέρης Παγιάτης (αθλητής Εθνικής Ελλάδος): «Νομίζω ότι μπήκαμε νωθρά από την αρχή του παιχνιδιού. Πιστέψαμε ότι θα ανέβαινε ο ρυθμός μας στη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο αντί να συμβεί αυτό ολοένα κι έπεφτε. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, δεν είχαμε καλές επιστροφές. Αυτά τα κομμάτια νομίζω ήταν καθοριστικά και ανέβασαν την διαφορά. Εννοείται πως πάντα πρέπει να κυνηγάμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Σουηδία την Τετάρτη».

Γιάννης Βασιλείου-Τσάφος ( αθλητής Ελλάδας ) : Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά, από ότι φαίνεται, τα δώσαμε όλα στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και μείναμε από δυνάμεις. Ισως και να απογοητευθήκαμε από την ήττα με την Ισλανδία. Η Σερβία πράγματι είναι μία καλή ομάδα, κέρδισε δίκαια. 

Djorde Teodorovic ( προπονητής Εθνικής Σερβίας ) : Εχουμε πιο πολλά να δείξουμε, αλλά, δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την νίκη με 11 γκολ διαφορά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Ελλάδα, που έδειξε τις δυνατότητες της με Αίγυπτο και Ισλανδία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχασε στα τελευταία λεπτά. Στην αρχή του αγώνα, δεν είχαμε καλό ρυθμό, αλλά, προοδευτικά, βελτιωθήκαμε. Δίκαια προκριθήκαμε εμείς και η Ισλανδία από τους αγώνες στο Ρέντη. Μας περιμένουν τα Νησιά Φερόε και είναι αλήθεια ότι δεν μας ταιριάζουν οι ομάδες από την Σκανδιναυϊα και θα είναι δύσκολη η αποστολή μας, όπως το ίδιο ήταν και με την Ισλανδία. Όμως, πιστεύω στην πρόκριση μας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Milos Kos  ( MVP- αθλητής Σερβίας ) : Μία μεγάλη νίκη και δίκαιη πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μας. Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη και δεν ανταποκριθήκαμε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά, προοδευτικά, βελτιωθήκαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως είναι η Ελλάδα.
Mateja Dodic (  αθλητής Σερβίας ) : Η Ελλάδα είναι καλή ομάδα, όμως, εμείς αγωνισθήκαμε καλύτερα και φθάσαμε στη νίκη, παρά το νευρικό ξεκίνημα μας στο παιχνίδι, όπου χάσαμε ευκαιρίες και ‘’κολλήσαμε’’ στο σκορ. Όταν επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, βάλαμε εύκολα γκολ και αποζημιωθήκαμε για την προσπάθεια μας με την νίκη.
 


e-genius.gr ...intelligent web software