Οδηγίες για την είσοδο στο 20ο F4 του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ

| Κύπελλο Ανδρών

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει τα κάτωθι σχετικά το 20ο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2024.

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται με εισιτήρια που έχουν εκδοθεί από την ΟΧΕ και θα διατίθενται έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη των αγώνων.

Τα εισιτήρια για τους ημιτελικούς κοστίζουν 5 ευρώ και για τον τελικό 10 ευρώ.

Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες και θα διατεθεί μικρός αριθμός για τα ΔΣ των ομάδων που συμμετέχουν, τους επισήμους και τους χορηγούς της Ομοσπονδίας.

Οι δημοσιογράφοι και τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα εισέλθουν στο γήπεδο με διαπιστεύσεις.

Το πρόγραμμα του 20ου Final Four
Σάββατο 6 Απριλίου 2024
16:00  ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ
19:00: Πανελλήνιος ΓΣ- Bianco Monte Δράμα
Κυριακή 7 Απριλίου 2024
20:15 Τελικός

Δωρεάν οι ακαδημίες των σωματείων
Τα σωματεία της ΕΣΧΑ, αλλά και των άλλων Ενώσεων που επιθυμούν οι ακαδημίες τους -εως την ηλικιακή κατηγορία των Παίδων- Κορασίδων (16 ετών)- να παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα πρέπει να αποστείλουν λίστα με τα ονόματα αθλητών- αθλητριών με τον αριθμό δελτίου αθλητικής ιδιότητας καθώς και ποιόν αγώνα επιθυμούν να παρακολουθήσουν.
Η είσοδος για τις ακαδημίες που θα βρίσκονται στη λίστα θα είναι δωρεάν, όπως επίσης για έναν συνοδό- προπονητή από κάθε σωματείο, που επίσης πρέπει να έχει δηλωθεί μαζί με τον αριθμό της κάρτας ΣΥΠΧΕ που κατέχει.
Τα ονόματα πρέπει να αποσταλούν στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο και αυστηρά έως την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 και ώρα 21:00