Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ευχαριστήριο της ΟΧΕ (26/3/2019)

| Κύπελλο Ανδρών

Για τον 37ο τελικό Κυπέλλου «Λουξ Plus ‘n Light» Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του 37ου τελικού του κυπέλλου «Λουξ Plus ‘n Light» Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι».

Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, των τοπικών σωματείων και πολλών οικογενειών.

Προτεραιότητα της Ομοσπονδίας ήταν ο τελικός να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το αγωνιστικό να είναι το μόνο που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ.

Σε ένα περιβάλλον του ελληνικού αθλητισμού που τα φαινόμενα βίας είναι δυστυχώς καθημερινά, το χάντμπολ απέδειξε ότι έχει και την διάθεση και τον τρόπο, να τα περιορίσει και σταδιακά να τα εξαλείψει.

Στην προσπάθεια μας αυτή βρήκαμε σημαντικούς συμμάχους- υποστηρικτές για αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και τον Πρόεδρο Γιώργο Παπαναστασίου, τον Δήμο Πατρέων και τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, το ΠΕΑΚ και τον Πρόεδρο Νίκο Κανελλάκη, την Ακαδημία Πάτρας και τους Γιάννη και Αλέξη Παπαγιαννόπουλο.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν, Όμιλος Ευρωκλινικής, Select, e-handball.gr, IEK ΑΛΦΑ, Ελληνική Εταιρία Γρανιτών, Casino Rio, Νερά Κωστηλάτας, Ξυπολιάς, Αbraco, Μπέης, Φασόλοι, Buythemile και κυρίως την εταιρεία Λουξ, χορηγό ονομασίας του τελικού και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Μάρκετινγκ Πλάτωνα Μαρλαφέκα και την Marketing Executive Τώνια Σταματελάτου και τα έπιπλα Τηνιακός και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο Γρηγόρη Τηνιακό.

Θερμές ευχαριστίες στην ΕΡΤ για την άρτια κάλυψη του τελικού.

Ευχαριστούμε το hotel Astir Patras και τον διευθυντή Κώστα Αποστολόπουλο, καθώς και τα ξενοδοχείαPoseidon Palace και Airotel Achaia Beach για την υποδειγματική φιλοξενία των στελεχών, δημοσιογράφων και των φιναλίστ.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία την Ελληνική Αστυνομία και στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Βασίλειο Τσούρα και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά, καθώς και σε όλα τα στελέχη της ΕΛΑΣ (Άνδρες- Γυναίκες) που ήταν στα μέτρα τάξης-ασφάλειας του τελικού.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που σε μία ακόμα διοργάνωση έδωσαν πολύτιμες βοήθειες.

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software