Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

| Κύπελλο Ανδρών

cupmen
ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και Διομήδης- ΑΕΚ οι δεύτεροι αγώνες της ημιτελικής φάσης

Σήμερα θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης.

Ο ΠΑΟΚ Bεργίνα ΤV υποδέχεται τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή στη Νεάπολη (19:15- ΕΤ3) στη ρεβάνς της νίκης των «ερυθρολεύκων» με 32-24. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης και να παίξουν για 5η φορά σε τελικό μετά τις σεζόν 2012, 2013, 2015 και 2017, απέναντι στους Πειραιώτες, που είναι κάτοχοι του τίτλου.


Δηλώσεις
Απόστολος Παλάσκας (αριστερός ίντερ ΠΑΟΚ) «Το έργο μας είναι δύσκολο καθώς υπάρχει η διαφορά των οκτώ τερμάτων. Ωστόσο έχουμε δει στον αθλητισμό να ανατρέπονται μεγαλύτερες διαφορές. Εμείς ξεκάθαρα θα πάμε για τη νίκη, δίνοντας ό,τι έχουμε μέσα μας για να τα καταφέρουμε και αν μέσα στη διάρκεια του αγώνα βοηθήσει η εξέλιξη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή με τη βοήθεια του κόσμου μας. Σε κάθε περίπτωση το κίνητρό μας είναι υψηλό, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά σε αυτά τα δύο χρόνια».
Γρηγόρης Σανίκης (αριστερός ίντερ Ολυμπιακού): «Πάμε για να κερδίσουμε αφού θέλουμε οπωσδήποτε να βρεθούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον τελικό. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξαντλήσει τις τελευταίες πιθανότητές που έχει. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση».

Στην Νέα Κίο στις 18:00 ο Διομήδης Άργους φιλοξενεί την ΑΕΚ, η οποία έχει μεγάλο προβάδισμα μετά την νίκη της 26-16 στο ΟΑΚΑ.
Η Ένωση θέλει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου για 7η φορά στην ιστορία της, μετά τις χρονιές 2009, 2011, 2012, 2013, 2014 και 2015.
Οι «Λύκοι» από την άλλη ψάχνουν μία τεράστια ανατροπή για να βρεθούν στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 2014, όπου είχαν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.
Αγωνιστικά η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει προβλήματα απουσιών, ενώ και ο Διομήδης έδειξε πως με τις επιστροφές των Αργυρού και Μπότσαρη βρήκε ρυθμό, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη το 2019, επικρατώντας του Φιλίππου με 26-15 για την Handball Premier.

Δηλώσεις
Νίκος Ζλατάνος (τερματοφύλακας Διομήδη): «Είναι το πέμπτο συνεχόμενο ματς σε διάστημα 14 ημερών. Αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν τραυματισμούς, αλλά αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, όλα όμως θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Μέρα με την μέρα πιστεύω να είμαστε καλύτεροι».
Στάθης Ζαμπούνης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε χτίσει μια καλή διαφορά, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Η ομάδα θα μπει συγκεντρωμένη για να κερδίσει και να διατηρήσει τον καλό ρυθμό που έχει ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software