Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

European Cup: Διπλή μονομαχία Ολυμπιακού- Μπρίξεν

| Διεθνή Νέα

Το Σάββατο (18:00) και την Κυριακή (20:30) στο ΚΓ Ηλιούπολης θα κριθεί η πρόκριση στα προημιτελικά του European Cup Ανδρών με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή να φιλοξενεί την ιταλική Μπρίξεν για τους «16» του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν μόνο νίκες στην Ευρώπη φέτος έχοντας 4/4 απέναντι σε Σάσαρι (Ιταλία) και Τρογκίρ (Κροατία), ενώ στη Handball Premier διατηρούν το αήττητο με 13 νίκες και 1 ισοπαλία.

Κυπελλούχος Ιταλίας η Μπρίξεν!
H Mπρίξεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού πριν δύο εβδομάδες κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας για 2η συνεχόμενη χρονιά, ενώ στο πρωτάθλημα είναι πρωτοπόρος με 28 βαθμούς (14 νίκες-2 ήττες), έχοντας 6 σερί νίκες!

Δηλώσεις
Ζέλικο Μπάμπιτς (προπονητής Ολυμπιακού):
«Μπροστά μας έχουμε μια δυάδα δυνατών αγώνων. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Μπρίξεν είναι μια καλή ομάδα, είναι πρώτη στην Ιταλία. Να προσέξουμε τα πάντα, ειδικά στην άμυνα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, στις επαφές, στους αιφνιδιασμούς, σε κάθε κατάσταση. Έχουμε μια καλή ευκαιρία, πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Είμαι αισιόδοξος, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πάνος Παπαντωνόπουλος (τερματοφύλακας Ολυμπιακού):
«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, σειρά έχουν δυο αγώνες στην έδρα μας, για τη διοργάνωση του EHF European Cup. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτά τα δυο κρίσιμα παιχνίδια, κόντρα στην Μπρίξεν. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%, για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

 



e-genius.gr ...intelligent web software