Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Πυλαία- Μπενφίκα 32-31

| Διεθνή Νέα

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο ΑΕΣΧ Πυλαίας σημειώνοντας μία ιστορική νίκη με 32-31 επί της Μπενφίκα στη Λισαβόνα στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του European Cup Γυναικών.
Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 59:46 με πέναλτι η Κατερίνα Κουκμίση.
Η ελληνική ομάδα με αυτό τον τρόπο έκλεισε θετικά τη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία, ενώ έδειξε ότι το χθεσινό 44-26 στο πρώτο παιχνίδι ήταν μία κακή παρένθεση.

Ο προπονητής της Πυλαίας Γιώργος Βακάλης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Σαφώς δεν μας άξιζε η χθεσινή εμφάνιση και ήταν ζητούμενο να αποκαταστήσουμε την τιμή και τον αθλητικό εγωισμό μας που θίχτηκε. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που έδειξαν σθένος και χαρακτήρα και κέρδισαν στην έδρα ενός μεγάλου ευρωπαϊκού και ιστορικού κλαμπ, όπως είναι η Μπενφίκα. Ήταν επιτυχία η παρουσία μας στους ‘’16’’, παρότι δεν ήταν στους αρχικούς στόχους μας. Είμαστε σε περίοδο ιδιαιτέρως απαιτητική, είναι κομβικός μήνας ο Ιανουάριος για εμάς, γεμίσαμε εμπειρίες και θα τις χρησιμοποιήσουμε για τις εγχώριες διοργανώσεις».

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΜΠΕΝΦΙΚΑ 32-31 (18-18 ημχ)
ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 7, Κουκμίση 5, Τσαρτσίου, Α. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη 1, Κωστοπούλου 5, Μαχαιρίδου, Α. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου, Αργυροπούλου 6, Παναγιωτίδου 1, Α. Παπαδοπούλου 4, Γ. Παπαδοπούλου 3.
Διαιτητές: Ριέλλο- Πανέτα (Ιταλία), Κόκκινη: 40:17 Κωστοπούλου (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 2/2-3/4

 



e-genius.gr ...intelligent web software