Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

EHF European Cup: Σάσαρι- Ολυμπιακός 24-31

| Διεθνή Νέα

Μεγάλο «διπλό» που του δίνει αέρα πρόκρισης στους «32» του Εuropean Cup πήρε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή με 31-24 στην έδρα της δευτεραθλήτριας Ιταλίας Σάσαρι.
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είχαν πρώτους σκόρερ τους Σάββα (8 γκολ) και Τζηρά (7 γκολ).
Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 18:00 στο ΚΓ Ηλιούπολης.

ΣΑΣΑΡΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24-31
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 1, Σάββας 8, Σλίσκοβιτς 3, Παπαβασίλης 3, Σλαβούλιτσα 4, Βίντα 1, Τζίμπουλας 1, Τσιγαρίδας 1, Κάβτσιτς 1, Μιχαηλίδης 1, Κανδύλας, Πασσιάς, Μοντόρο, Παπαντωνόπουλος
Δηλώσεις:
Νίκος Γραμματικός: «Στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε καλύτερα, παίξαμε καλύτερα. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε, όμως ήταν καλύτερη από το πρώτο ημίχρονο. Συγκεντρωνόμαστε, θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας, την Τετάρτη. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάσαμε μια σχετικά καλή εικόνα. Η ομάδα της Σάσαρι είναι πολύ καλή, με νέα παιδιά που έπαιζαν πολύ γρήγορα και είχαν κι αυτοί κάποια καλά χαρακτηριστικά. Το αποτέλεσμα και την Τετάρτη εξαρτάται καθαρά από τη δική μας απόδοση. Το αφήνουμε πίσω το σημερινό, συγχαρητήρια στα παιδιά».
Σάββας Σάββας: «Είχαμε ένα αναμενόμενο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε βρει ακόμα ρυθμό, αλλά μέσα από την καλή άμυνα στο δεύτερο και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, βρήκαμε κάποια εύκολα γκολ και πήραμε μεγάλη διαφορά. Είναι ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ για τη ρεβάνς στην έδρα μας, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για την πρόκριση, όμως είναι η πρώτη μας ευρωπαϊκή νίκη φέτος και είναι σημαντικό».

 



e-genius.gr ...intelligent web software