Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

European Cup: Για την ανατροπή και την πρόκριση ΠΑΟΚ και Αναγέννηση

| Διεθνή Νέα

ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτας θα διεκδικήσουν το Σάββατο (10/12) την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του European Cup Γυναικών της EHF, στον πλαίσιο των επαναληπτικών αγώνων του 3ου γύρου της διοργάνωσης.

Στις 16:00, στο "Σπίτι του Χάντμπολ", στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την πολωνική Gminy Kobierzyce, επιδιώκοντας τη νίκη που θα υπερκαλύψει τη διαφορά της ήττας με 26-23 στην πρώτη αναμέτρηση.
«Έχουμε αναλύσει πολύ το πρώτο παιχνίδι, και ανυπομονούμε για την ρεβάνς του Σαββάτου. Όπως και στο παιχνίδι στην Πολωνία, έτσι και σε αυτό στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένες και με υπομονή στην επίθεση, κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα τεχνικά λάθη, διότι η Kobierzyce είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο πετυχαίνοντας εύκολα γκολ. Πιστεύω πως με πειθαρχία στο πλάνο και την στήριξη του κόσμου μας, θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω», τόνισε η Βόσνια εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Άνα Ραφαέλα Βράνσιτς, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Στις 18:00 η Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται τη σέρβικη ΖΟRK από τη Γιαγκόντινα, με στόχο να καλύψει τη διαφορά της ήττας με 22-20 στον πρώτο αγώνα.
Τελευταία φορά που η Αναγέννηση προκρίθηκε στις "16" ευρωπαϊκού κυπέλλου ήταν την περίοδο 2012-13, στο πλαίσιο του Challenge Cup και στο στρατόπεδο των Αρτινών θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να συνεχιστεί το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι. "Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή. Θέλουμε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού και για να την πετύχουμε πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, να περιορίσουμε τα λάθη και να έχουμε την αποτελεσματικότητα που πρέπει", σχολίασε ο προπονητής της Αναγέννησης, Στέλιος Σεϊρεκίδης στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ.



e-genius.gr ...intelligent web software