Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

European Cup: Τρεις στη μάχη της πρόκρισης

| Διεθνή Νέα

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο στις ρεβάνς του δεύτερου γύρου του European Cup, με στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού.

Hurry Up - AEK
Σαββατο 5/11 - 20:00

Η «Ένωση» παρότι νίκησε 35-30 στο πρώτο παιχνίδι και έχει και σημαντικές απουσίες απ’ την αποστολή της, θέλει να κάνει το «2Χ2» στην Ολλανδία και να πάρει την πρόκριση, σε μία διοργάνωση που κατέκτησε το 2021. Ο Αλέξης Αλβανός έχει πάρει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Mάτσκεβιτς, Καλαμάτας, Κεδέρης, Τικ, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Λέμος, Τσιτομπί, Κοτσιώνης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα.
Ο Λούκα Σόκολιτς μιλώντας στο aek.gr, είπε: «Κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι, που είναι κόντρα στην Hurry Up. Είμαστε προετοιμασμένοι και καλά προπονημένοι. Και μετά το πρώτο παιχνίδι, γνωρίζουμε και καλύτερα την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Θα παίξουμε σα να ήρθε το πρώτο ματς 0-0 και θα αναζητήσουμε τη νίκη, αλλά και τη πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Sloboda - Ολυμπιακός
Σάββατο 5/11 - 21:00

Μετά τη νίκη με 34-24 στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βοσνία για τη ρεβάνς με την Τούζλα. Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και θέλουν να παρουσιάσουν ανάλογη εμφάνιση και στην έδρα της Σλόμποντα, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Απόντες θα είναι οι Μοντόρο, Μπάουερ και Μπάγιος.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ότι «η Σλόμποντα αποδείχθηκε δυνατός αντίπαλος και με τον νέο προπονητή, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος, περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ. Στόχος στον αγώνα, θα είναι η νίκη. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τη διαφορά. Έρχονται συνεχόμενα ματς και θέλουμε να βρεθούν όσο περισσότεροι παίκτες μας στο μάξιμουμ».

ΠΑΟΚ - Sesvete
Κυριακή 6/11 - 16:00

Στο "Σπίτι του Χάντμπολ", στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (6/11) την κροατική MRK Sesveste, με στόχο να ανατρέψει τη διαφορά της ήττας με 29-24 του πρώτου αγώνα.
«Γνωρίζαμε ότι η κροατική, MRK Sesvete, είναι μία καλή ομάδα, προερχόμενη από ένα δυνατό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι ένα νεκρό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο μας έφερε να κυνηγάμε το σκορ σε όλο το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας, ήμασταν πιο εύστοχοι, και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ένα σκορ το οποίο μας επιτρέπει θεωρώ να σκεφτόμαστε την πρόκριση. Σε συνδυασμό με την έδρα μας και την στήριξη του κόσμου μας, θα καταφέρουμε την πρόκριση!», τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Νικολαΐδης, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.



e-genius.gr ...intelligent web software