Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ευρωπαϊκές μάχες για Διομήδη και Πυλαία

| Διεθνή Νέα

Διομήδης Άργους και ΑΕΣΧ Πυλαίας δίνουν ευρωπαϊκές μάχες το Σαββατοκύριακο, με στόχο την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του European Cup της EHF.

H ομάδα του Άργους θα αγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου (17/9-21:00) στη Βιέννη απέναντι στη Fivers. Στον πρώτο αγώνα, στο κλειστό της Νέας Κίου, η αυστριακή ομάδα είχε επικρατήσει με 27-30. Συνεπώς, ο Διομήδης θα παλέψει για τη νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά, ή με τρία αν σκοράρει περισσότερα από τριάντα τέρματα.

«Ταξιδεύουμε στην Αυστρία για να τα δώσουμε όλα απέναντι στη Fivers. Έχουμε αφήσει πίσω το πρώτο παιχνίδι, με πολλή δουλειά κι αφοσίωση, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα αντιμετωπίσουμε κατάματα τον αντίπαλο μας, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μας αναλογεί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μιας και παίζουμε εκτός έδρας, με πολλή ένταση, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ελπίζω να τα καταφέρουμε για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στη Ευρώπη», σχολίασε ο πίβοτ του Διομήδη, Βασίλης Μάνθος, στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

 Από την πλευρά του, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας θα αντιμετωπίσει σε δύο αναμετρήσεις τον ΑΠΟΕΛ στο κλειστό γυμναστήριο "Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία". Και οι δύο αγώνες, το Σάββατο (17/9) και την Κυριακή (18/9) θα ξεκινήσουν στις 16:00.

"Το Σαββατοκύριακο παίζουμε διπλό παιχνίδι εναντίον του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Για δεύτερη φορά στην ιστορία της ομάδας, συμμετέχουμε σε αυτό τον θεσμό, μετά την περσινή μας εμπειρία. Σεβόμαστε πολύ την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Θέλει πάρα πολύ συγκέντρωση στο πλάνο, και καλή προετοιμασία, σωματική και πνευματική, για να μπορέσουμε για πρώτη φορά να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε πολύ, και θα δώσουμε το 100% για να το καταφέρουμε», σχολίασε ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδος, Μπάμπης Ανανιάδης, στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

 



e-genius.gr ...intelligent web software