Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

H κλήρωση των συλλόγων στα Κύπελλα Ευρώπης

| Διεθνή Νέα

Αντίπαλο έμαθαν και οι υπόλοιπες ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Κύπελλα Ευρώπης και συγκεκριμένα στο EHF European Cup. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 29-30 Οκτωβρίου και οι επαναληπτικοί 5-6 Νοεμβρίου.

Για τον 2ο γύρο του EHF European Cup o πρωταθλητής Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή θα αντιμετωπίσει τη Σλόμποντα από τη Βοσνία, ομάδα που απέκλεισε πέρσι η Bianco Monte Δράμα 1986 με ανατροπή (ήττα 29-23 εκτός και νίκη 24-17 εντός). Το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Τούζλα. 

Η ΑΕΚ θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Μπέρσεμ (Λουξεμβούργο)- Χάρι Απ (Ολλανδία).  Το πρώτο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ και το δεύτερο εκτός έδρας. Η Ένωση είχε συντρίψη την Μπέρσεμ με 18-32 και 32-25 στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ το 2018 στον δρόμο προς τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σεσβέτε από την Κροατία με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο προάστιο του Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. 

Επιπροσθέτως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας αν περάσει το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) θα αντιμετωπίσει την Αυστριακή Κριέμς με πρώτο αγώνα εκτός έδρας, ενώ ο Διομήδης Άργους ανα αποκλείσει την Φίβερς (Αυστρία) θα παίξει με την ΚΑ από την Ισλανδία με πρώτο ματς στο Άργος. 

 



e-genius.gr ...intelligent web software