Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

"Νέα εποχή για τη Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χειροσφαίρισης"

| Διεθνή Νέα

DSC 6222Όσα είπε ο πρόεδρος της MHC, Zoran Radojicic, για τη μεταφορά της έδρας από τη Ρώμη στο Ναύπλιο

Από τις 5 Ιανουαρίου η έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης μεταφέρθηκε με κάθε επισημότητα από τη Ρώμη στο Ναύπλιο και όπως τόνισε ο πρόεδρος της MHC, Zoran Radojicic, ξεκινά μία νέα εποχή.

"Στο κογκρέσο του 2019 και μετά από πρόταση της φίλης Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, αποφασίστηκε η μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης από την ιστορική Ρώμη στο ιστορικό Ναύπλιο. Η Μεσογειακή Συνομοσποδία απαρτίζεται από 24 χώρες και το καλύτερο χάντμπολ του πλανήτη παίζεται στη Μεσόγειο. To κύριο χαρακτηριστικό της Συνομοσπονδίας είναι ότι ενώνει τρεις ηπείρους και ευχόμαστε με όχημα το χάντμπολ να αναπτύσσονται καλύτερες σχέσεις μεταξύ των ηπείρων και των κρατών. Οι διαφορετικές κουλτούρες των εικοσιτεσσάρων χωρών μας δίνουν το πλεονέκτημα να γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα από τις δράσεις και τις διοργανώσεις μας θα διαφημιστεί το Ναύπλιο και η Αργολίδα. Πρέπει να τονίσω ότι η στρατηγική της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας δεν αφορά μόνο τη ανάπτυξη νέων αθλητών του χάντμπολ, αλλά επίσης νέων διαιτητών και νέων προπονητών. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε τη στήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας και του προέδρου Μουσταφά Χασάν. Με αυτή τη στρατηγική και με αυτό το ισχυρό γκρουπ των εικοσιτεσσάρων χωρών που αποτελούν την MHC, μπορούμε να πούμε ότι οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης μας κοιτούν πλέον με έναν διαγφορετικό τρόπο. Μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες θα διοργανώσουμε μια εκδήλωση εδώ, στο Ναύπλιο. Ξεκινά μία νέα εποχή για τη Μεσογειακή Συνομοσπονδία και ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλους τους φορείς", τόνισε ο Μαυρoβούνιος πρόεδρος.

Στο παρακάτω videο από την ιστοσελίδα "Αργολικές Ειδήσεις" μπορείτε να δείτε όλες τις ομιλίες από την τελετή υπογραφής της μεταφοράς της έδρας της MHC στο Ναύπλιο.

https://youtu.be/i7Lod7Uhrq0



e-genius.gr ...intelligent web software