Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

4ος τελικός Handball Premier: ΑΕΚ- Ολυμπιακός

| Handball Premier

Στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 13/6 και ώρα 18:00 ο 4ος τελικός της Ηandball Premier ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από τιμωρία της ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ, ενώ θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της Ένωσης στο YouTube «AEK Athletic Club».

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 2-1 στις νίκες και χρειάζονται μία ακόμη για να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ η Ένωση θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τη σειρά σε 5ο και τελευταίο τελικό.

Διαιτητές του τελικού ορίστηκαν οι διεθνείς κ.κ. Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν με παρατηρητές τους κ.κ. Τσάκωνα- Ανταλή.

Δηλώσεις
Φρεντερίκ Μπουζόν (τεχνικός ΑΕΚ):
«Πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε μία δύσκολη μάχη, καθώς θα αγωνιστούμε χωρίς τους φιλάθλους μας. Είμαστε σε μία δύσκολη θέση και πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Πρέπει να “πετάξουμε” την απογοήτευσή μας και όσο πιο γρήγορα γίνεται, να πάρουμε τη νίκη και να πάμε σε 5ο Τελικό τη σειρά. Τίποτα άλλο! Πάμε ΑΕΚ».

Κώστας Κοτανίδης (τερματοφύλακας Ολυμπιακού):
«Μετά από τρεις τελικούς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προηγούμαστε με 2-1, έχοντας βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια, μέχρι στιγμής, έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, με τις έδρες να μην παίζουν τόσο καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των αποτελεσμάτων, κάτι που με γεμίζει με αισιοδοξία για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς, από την μεριά μας, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων, δουλεύουμε μεθοδικά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του αντιπάλου, πανηγυρίζοντας έτσι ένα ακόμα πρωτάθλημα για την ομάδα».

 



e-genius.gr ...intelligent web software