Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

3oς τελικός Handball Premier: Oλυμπιακός- ΑΕΚ

| Handball Premier

Πράξη τρίτη στους τελικούς της Handball Premier αύριο (Δευτέρα 10/6, 18:00) ανάμεσα σε Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ στο «Γ. Χαλκίδης» της στον πολυχώρο Μάνος Λοίζος της Νίκαιας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ ο 4ος τελικός ΑΕΚ- Ολυμπιακός την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Διαιτητές του 3ου τελικού θα είναι οι κ.κ. Νάσκος- Χαρίτσος με παρατηρητές τους κ.κ. Μίγκα- Τσάκωνα

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το osfptv στο Youtube 

Δηλώσεις:
Μπάμπης Δομπρής (πλέι μέικερ Ολυμπιακού): «Μέχρι στιγμής, είναι μια δύσκολη και σκληρή σειρά τελικών, όπως ακριβώς την περιμέναμε. Στον 3ο τελικό, θέλουμε να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα έδρας και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι, τα οποία μας κόστισαν την νίκη, ώστε να πάρουμε ξανά κεφάλι στη σειρά και να έχουμε στο χέρι μας το πλεονέκτημα έδρας, μέχρι το τέλος, αν χρειαστεί. Για να το πετύχουμε αυτό, θα χρειαστούμε ακόμα μια φορά τον κόσμο μας στο πλευρό μας, που όπως έχει αποδειχθεί, μας δίνει τεράστια ώθηση».

Πατρίκ Λέμος (περιφερειακός ΑΕΚ) «Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερης δυσκολίας, ειδικά εκτός έδρας. Στο τελευταίο παιχνίδι καταφέραμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, που μας έλειπαν από τον πρώτο τελικό. Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να πετύχουμε την εκτός έδρας νίκη και να πάμε για τον τίτλο στην έδρα μας. Είναι συναρπαστικά αυτά τα παιχνίδια και είμαι βέβαιος ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

 



e-genius.gr ...intelligent web software