Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

AEK- ΠΑΟΚ (πλέι οφ- 1η αγωνιστική- pregame)

| Handball Premier

Mε μία εβδομάδα καθυστέρηση, λόγω της τροφικής δηλητηρίασης που ταλαιπώρησε μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, ανοίγει αύριο (27/4, 18:00, ΑΕΚACΤV) η αυλαία των πλέι οφ της Handball Premier για την περίοδο 2023-2024.

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ διεκδικούν το ένα εισιτήριο του τελικού της Handball Premier με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες με πλεονέκτημα της Ένωσης, η οποία δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα (ΟΑΚΑ), αλλά στο Καματερό (τουλάχιστον το 1ο ματς), λόγω του γεγονότος ότι ακόμη τα παιχνίδια στην «Αίθουσα Κασιμάτης» διεξάγονται χωρίς θεατές, λόγω θεμάτων ασφαλείας.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει το μειονέκτημα της έδρας, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κατακτήσει πρόσφατα το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έχει επικρατήσει συνολικά στα 8 από τα τελευταία 9 παιχνίδια που έχει δώσει με τελευταία τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με 26-21 στην αυλαία της κανονικής διάρκειας, υποχρεώνοντας τους «ερυθρολεύκους» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά τρέχει και αυτή ένα σερί 6 συνεχόμενων νικών –αν και με βατούς αντιπάλους- με τελευταίες ήττες να προέρχονται από τη Δράμα στις 25 και 28 Φλεβάρη για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ειδικά η τελευταία πλήγωσε αρκετά την Ένωση, καθώς της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το τρόπαιο και πλέον το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για να θεωρηθεί πετυχημένη η σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση κέρδισε εύκολα και τα δύο παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 29-24 στη Θεσσαλονίκη (11/10) και 29-22 στο ΟΑΚΑ (17/2)



e-genius.gr ...intelligent web software