Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ολυμπιακός- Δούκας (10/4, 19:30)

| Handball Premier

Mε το εξ' αναβολής παιχνίδι Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΣΕ Δούκα στο ΚΓ Ηλιούπολης ολοκληρώνεται αύριο (19:30- OSFP TV) η 21η αγωνιστική της Handball Premier, η κανονική διάρκεια της οποίας έχει φινάλε το Σάββατο με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ενώ ο Δούκας δεν έχει ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ προέρχεται από τη συμμετοχή του στα Final Four του Κυπέλλου, όπου και αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σκλαβενίτης- Βήτας με παρατηρητή τον Σωτήρη Μίγκα. 

Δηλώσεις:
Μίχα Κάβτσιτς (πίβοτ Ολυμπιακού): «Αύριο, παίζουμε με μια καλή και νεανική ομάδα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση».

Ούρος Ζιβούλοβιτς (περιφερειακός Δούκα): «Μετά το πολύ απαιτητικό -σωματικά και ψυχολογικά- παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος καλούμαστε να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, έναν έμπειρο και πολύ ισχυρό αντίπαλο, με βαθύ ρόστερ και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει να παραταχθούμε συγκεντρωμένοι για 60 αγωνιστικά λεπτά και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό διεκδικώντας ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά από μια πολύ μεγάλη και κουραστική χρόνια που μπορεί να μην τελείωσε όπως ακριβώς θα θέλαμε, χρωστάμε στους ίδιους μας τους εαυτούς, δυο καλές και ποιοτικές εμφανίσεις δείχνοντας το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο».



e-genius.gr ...intelligent web software