Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

AΣΕ Δούκα- ΑΕΚ (προαναγγελία)

| Handball Premier

Στο Δαϊς ανοίγει αύριο (20:00) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier με τον Δούκα να υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται με 29 βαθμούς στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Δούκας είναι στη 3η θέση με 24 πόντους.

Η Ένωση μετά από τον αποκλεισμό της από το Final Four του Κυπέλλου έχει ως στόχο μόνο το πρωτάθλημα και ουσιαστικά προετοιμάζεται για τα πλέι οφ τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, αφού θα κληθούν να διεκδικήσουν τον τίτλο με μειονέκτημα έδρας, ενώ στα ημιτελικά θα έχουν το πλεονέκτημα με τους… μνηστήρες της 3ης θέσης να είναι αρκετοί. Ο Φρεντερίκ Μπουζόν έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του, μη αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Δούκας έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και για να κρατηθεί στην τετράδα των πλέι οφ, θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις, αφού το πρόγραμμα του είναι πολύ δύσκολο αντιμετωπίζοντας εκτός από την ΑΕΚ και τους Ολυμπιακό, Διομήδη εκτός έδρας!

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ένα μόλις βαθμό (23) πίσω από τον Δούκα, ενώ Δράμα (22) και Διομήδης (21) διεκδικούν επίσης με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ.

Δημήτρης Παναγιώτου (διεθνής πλέι μέικερ Δούκα): «Μετά από μια εβδομάδα με αρκετή σωματική επιβάρυνση λόγω πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων καλούμαστε να ανασυνταχθούμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος πρέπει να συγκεντρωθούμε και να μαζέψουμε ότι δυνάμεις μας έχουν απομείνει για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μιας απαιτητικής αναμέτρησης. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η παρουσία του κόσμου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας μας. Για το λόγο αυτό καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 



e-genius.gr ...intelligent web software