Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier- Kύπελλο Ανρών (Pregame)

| Handball Premier

Handball Premier (15η αγωνιστική)
Ζαφειράκης Νάουσας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
https://www.youtube.com/watch?v=tE6zimIQL5w

Μετά την πρόκριση στους «8» του EHF European Cup, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται (17:00)  από τον Ζαφειράκη Νάουσας στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 15ης αγωνιστική της Handball Premier.
Ο δεξιός εξτρεμ του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζηράς σχολίασε: «Επανερχόμαστε στην ελληνική πραγματικότητα και αποκλειστικός στόχος μας είναι η νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, ενόψει των πλέι οφ. Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή μας κλήρωση, είναι πιστεύω μια βατή κλήρωση για την ομάδα μας. Έχουμε, πλέον, μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στους ημιτελικούς του θεσμού. Βέβαια, για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δυο παιχνίδια, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι».

Kύπελλο Ανδρών (προημιτελικά)
ΠΑΟΚ- Ιωνικός Affidea
https://www.youtube.com/watch?v=VLYY0oFT2E0

Για το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (18:00), στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final Four.
O τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε: «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς με νίκη προκρινόμαστε στο Final-4 του Κυπέλλου. Από την πλευρά μας, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και μοναδικός στόχος είναι η νίκη».



e-genius.gr ...intelligent web software