Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (11η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Με τη διεξαγωγή αύριο της 11ης αγωνιστικής και της εξ’ αναβολής αναμέτρησης ΑΕΚ- Ολυμπιακός το ερχόμενο Σάββατο (16/12), θα ολοκληρωθεί ο α’ γύρος του πρωταθλήματος της Handball Premier, ενώ από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής θα προκύψει η ομάδα που θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Νέα Κίος 16:00, Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα
https://www.youtube.com/watch?v=bQb8FyMrxAg
Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στην Αργολίδα με τον Διομήδη Άργους να υποδέχεται την ομάδα της Δράμας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες σε δύσκολα ομολογουμένως παιχνίδια απέναντι σε Δούκα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και πλέον έχουν πέσει από την 4η στην 6η θέση (11 πόντοι). Αντίθετα η Δράμα που βρίσκεται σε φοβερή φόρμα μετράει 5 σερί νίκες και έχει αναρριχηθεί στην 4η θέση (14 πόντοι).
Αλέξης Τοζακίδης (αθλητής Δράμας): Έρχεται ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Άργος απέναντι σε μια παραδοσιακά καλή ομάδα παρόλα αυτά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας εδραιώσει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας κλείνοντας έτσι πετυχημένα τον πρώτο γύρο.

Έδεσσας 16:30, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με ήττα (39-27) από την Κριένς στη Λουκέρνη τις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και πλέον έχει ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Η Έδεσσα είναι παραδοσιακά μία έδρα που ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά ο φετινός Αερωπός θα παλέψει για την παραμονή και δεν θυμίζει την ομάδα των περασμένων ετών. Η Ένωση είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, χωρίς φυσικά να πρέπει να λησμονηθεί ότι στα τελευταία δύο ματς οι Εδεσσαίοι βάσει εικόνας έπρεπε να κερδίσουν και τη Δράμα και μέσα στο Κιλκίς, αλλά τελικά πήραν μόλις ένα βαθμό από τα δύο αυτά ματς.

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- Ζαφειράκης Νάουσας
https://www.youtube.com/watch?v=RwwdragE9Fc
Κρίσιμο παιχνίδι στην Κυψέλη για τον Πανελλήνιο που μετά την ήττα από τον ΓΑΣ Κιλκίς χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη με τον Ζαφειράκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την παραμονή. Η ομάδα της Νάουσας από την άλλη πλευρά παίζει πλέον χωρίς άγχος αφού χρειάζεται μερικούς ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, έχοντας μια εξαιρετική συγκομιδή 10 πόντων έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Κιλκίς
https://www.youtube.com/watch?v=qmLtNm8rv9M
Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στην Πυλαία και το Κιλκίς. Αν η Πυλαία δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες οφείλει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και από την άλλη το Κιλκίς ψάχνει το διπλό με το οποίο θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία, αφού θα φτάσει τους 6 πόντους, μια άκρως ικανοποιητική συγκομιδή για τον Α’ γύρο.
Όγκνιεν Ραντόισιτς (αθλητής Κιλκίς): «Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με την Πυλαία και είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε δύο πολύ σημαντικούς πόντους. Θα είναι κρίσιμος αγώνας, αλλά έχουμε δουλέψει σκληρά».

Ηλιούπολης 18:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ
https://www.youtube.com/watch?v=FlJxfUqhNqg
Με δύο ντέρμπι θα ολοκληρώσει τη χρονιά ο Ολυμπιακός, αφού θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ.
Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί 14 νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη, διατηρώντας το αήττητο έως τώρα στη σεζόν!Πριν τρεις μέρες κέρδισαν εύκολα (32-22) τον Δούκα που διανύει εξαιρετική σεζόν και παραλίγο να πάρει αποτέλεσμα από την ΑΕΚ, ενώ στην Ευρώπη πέρασε στους «16» του European Cup και έχει βλέψεις για σοβαρή πορεία.
 Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη στον πάγκο του έχει μια διαφορετική εικόνα πιο συμπαγής και πιο αποτελεσματική. Ο «Δικέφαλος» τρέχει σερί 5 νικών στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 13 πόντους, έχοντας καλύψει σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος και σίγουρα θα προσπαθήσει στον Β΄ γύρο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Για τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα σοβαρό τεστ μετά από αυτό κόντρα στο Διομήδη που κέρδισε με γκολ στην εκπνοή, αφού θα φανεί ο βαθμός της βελτίωσης και ετοιμότητας του.

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Αffidea- ΑΣΕ Δούκα
Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού χάντμπολ θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα δύο σωματεία έχουν κατακτήσει 23 τρόπαια σε επίπεδο ανδρών και οι μεταξύ τους μάχες έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης που βρίσκονται.
Έτσι και αύριο παρότι ο Δούκας παρουσιάζεται το φαβορί, εντούτοις ο Ιωνικός αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τη νίκη, έχοντας έτσι και αλλιώς στις τελευταίες αγωνιστικές βελτιωμένη εικόνα.
Ανδρέας Γερουλάνος (περιφερειακός Δούκα): «Τα παιχνίδια μεταξύ Ιωνικού και Δούκα είναι παραδοσιακά ντέρμπι. Μπορεί ο Ιωνικός να είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας και να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση του όμως παραμένει πάντα μια επικίνδυνη ομάδα και ειδικότερα στην έδρα του. Η ταυτότητα της ομάδας μας είναι η συμπαγής άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι κάτι το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και σε συνδυασμό με την πνευματική συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τους δύο βαθμούς».

 



e-genius.gr ...intelligent web software