Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Κιλκίς- Αερωπός 28-28

| Handball Premier

 Μεγάλο ματς έγινε στο Κιλκίς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς και ο Αερωπός Έδεσσας μοιράστηκαν από ένα βαθμό μετά το ισόπαλο 28-28.
Όπως εξελίχθηκε το ματς οι γηπεδούχοι μάλλον θα πρέπει να είναι περισσότερο ικανοποιημένοι για το βαθμό αφού στο β’ μέρος ο Αερωπός ήταν συνέχεια μπροστά και μάλιστα στο 58’ το σκορ ήταν 26-28, ενώ στο 27-28 οι γηπεδούχοι έχασαν με κόκκινη τον Μήγγα, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με παίκτη λιγότερο με τον Ταραμονλή στο 59:40, ενώ νωρίτερα είχε μειώσει ο Κυπραίος.
Ο Αερωπός είχε την τελευταία επίθεση του ματς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού το σουτ του Κράλλη έφυγε άουτ.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 28-28
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 4-2, 7-6, 9-8, 11-11, 13-15 (ημχ.) 16-18, 17-19, 22-21, 24-24, 24-26, 28-28
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Ραντόισιτς 3, Μέτσης 4, Κυπραίος 5, Μήγγας 5, Φαχουρίδης Σ., Ελευθεριάδης 3, Γιαννακίδης, Βαφειάδης, Σιφφιρίδης 4, Καρβουνίδης, Φαχουρίδης Α., Μπέρεζνι 3, Γιαννακόπουλος, Γιαβασίδης, Ταραμονλής.
ΑΕΡΩΠΟΣ (Τούτσης): Αθανασίου, Τζούλης, Ρόμπης-Σάτσκος, Μαρίνος, Κράλλης 5, Παπαγιάννης 3, Γιαννούσης, Τοτίδης, Μπούτκαρης 1, Βέρεμτσουκ, Σενττσένκο 2, Ονουφριένκο 10, Κουκουτσίδης 4, Γάτσης, Γκονσάλβες 3, Παπαδόπουλος.
Διαιτητές: Χαραλαμπίδης-Ζήσης, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 0/0-2/2, Κόκκινη: Μήγγας 58:20 (δεν κρατήθηκε δελτίο)

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης-Ζήσης, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 0/0-2/2, Κόκκινη κάρτα: Μήγγας 58.20 (δεν κρατήθηκε δελτίο)

Δηλώσεις:

Βασίλης Βαφειάδης (τερματοφύλακας ΓΑΣ Κιλκίς): «Τα παιχνίδι εξελίχθηκε ως ντέρμπι όπως το περιμέναμε. Ήταν ένας αγώνας βγαλμένος από τις παλιές εποχές. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Πήραμε όμως στο τέλος την ισοπαλία και τώρα ο επόμενος στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι με την Πυλαία έτσι ώστε τους βαθμούς που χάσαμε να τους βρούμε σε άλλα παιχνίδια».

Κώστας Τούτσης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Εμείς βιώσαμε κάτι αντίστοιχο και την προηγούμενη βδομάδα. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι 4η στο πρωτάθλημα και χάσαμε ένα βαθμό στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Σταθήκαμε αρκετά καλά και είχαμε μεγάλη πίκρα. Σήμερα, αν μας έλεγε κάποιος ότι το παιχνίδι στο τέλος θα έρθει ισοπαλία, σίγουρα θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Θέλαμε οπωσδήποτε να μην χάσουμε γιατί το Κιλκίς θα απομακρυνόταν κι άλλο στη βαθμολογία και το βάρος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Είμαστε όμως στεναχωρημένοι γιατί πέρα από το ξεκίνημα και ένα μικρό διάστημα στο 40ο λεπτό, θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και φαινόταν ότι θα κερδίζαμε. Δυστυχώς αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού. Εμείς γινόμαστε δεύτερη βδομάδα λίγο μοιραίοι και σίγουρα θέλει ειδική διαχείριση. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και ο δεύτερος γύρος με κάποιες προσθήκες θα είναι τελείως διαφορετικός για εμάς».

 



e-genius.gr ...intelligent web software