Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (10η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
ΟΑΚΑ 15:30, ΑΕΚ- Πανελλήνιος ΓΣ –κεκλεισμένων των θυρών-
Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του ΕΗF European League.
H Ένωση είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Πανελλήνιο που μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΓΑΣ Κιλκίς βρίσκεται σε μειονεκτική θέση αναφορικά με τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. 
Για τους πρωταθλητές Ελλάδος εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Παπαδιονυσίου και Παπαδόπουλος.
Νίκος Κρητικός (αριστερός ίντερ ΑΕΚ): «Συνεχίζουμε τη μεγάλη σειρά αγώνων, με την αναμέτρηση απέναντι στον Πανελλήνιο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Γκόρνικ Ζάμπρζε. Πιστεύω ότι με την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα θα φτάσουμε στους δύο βαθμούς απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο».

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΑΕΣΧ Πυλαίας

https://www.youtube.com/watch?v=BMtVijYK7jY

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Δράμα που τρέχει σερί 4 νικών στη Handball Premier το οποίο την έχει ανεβάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα της Δράμας θέλει να συνεχίσει στις επιτυχίες προσβλέποντας παράλληλα σε νέο στραβοπάτημα του Διομήδη στην έδρα του ΠΑΟΚ, ώστε να πάει στο Άργος στην αυλαία του Α’ γύρου με αβαντάζ διαφοράς.
Η ομάδα της Πυλαίας είχε έναν καλό Οκτώβριο, αλλά ο Νοέμβριος δεν πήγε το ίδιο καλά αφού μετράει 4 σερί ήττες και στόχος της είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κλείνοντας ευχάριστα τη χρονιά.
Χρήστος Χαϊτίδης (αθλητής Δράμας): Προερχόμαστε από ένα σερί 4 νικών με την τελευταία μας εκτός έδρας νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα, την Έδεσσα, χωρίς όμως να πιάσουμε υψηλή απόδοση. Πλέον, η ομάδα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο στο οποίο θέλει πάντα να αποδίδει καλά και να παίζει όμορφο και γρήγορο Handball. Αυτό θα επιδιώξουμε και αυτό το Σάββατο, στην έδρα μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε για να διευρύνουμε αυτό το σερί νικών μας. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ο κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο, για ακόμη μια φορά, να το απολαύσει».

Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic

https://www.youtube.com/watch?v=lSY1MNO7UPI

«Θάνατος σου η ζωή μου» είναι ο τίτλος που θα μπορούσε να μπει στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής του Κιλκίς.
Οι γηπεδούχοι μετά το «διπλό» στην έδρα του Πανελληνίου έχουν ψυχολογία στα ύψη και στην έδρα τους θέλουν να κάνουν ένα ακόμα πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία απέναντι στον Αερωπό.
Η ομάδα της Έδεσσας έμεινε με την πίκρα στο προηγούμενο ματς, αφού παρότι έκανε υπερπροσπάθεια, εντούτοις δεν πήρε ούτε το βαθμό ελέω Τόσκα που σκόραρε στην εκπνοή για τους Δραμινούς.
Η πραγματικότητα είναι ότι έχοντας χάσει και από τον Πανελλήνιο, ο Αερωπός δεν έχει πολλά περιθώρια, δεδομένα πως και στον 2ο γύρο δεν θα έχει πολλά βατά παιχνίδια εντός έδρας.
Αντώνης Μέτσης (περιφερειακός Κιλκίς) «Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά όχι καλή εμφάνιση. Σημασία όμως σε αυτά τα παιχνίδια έχει η νίκη, η οποία ήρθε και βοήθησε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Παρόλ’αυτά δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα, νομίζω ότι ακόμα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αερωπό Έδεσσας είναι το ίδιο κρίσιμο. Είμαστε υποχρεωμένοι και καταδικασμένοι να κερδίσουμε, όσο κι αν αυτό ακούγεται πιεστικό στην ομάδα και στον κόσμο. Η Έδεσσας απέδειξε το προηγούμενο Σάββατο ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της. Η τακτική σε αυτά τα παιχνίδι δεν μετράει τόσο, όσο το ποια ομάδα το θέλει παραπάνω. Περιμένουμε το κόσμο δίπλα μας σε ένα ακόμα παιχνίδι όπως κάθε φορά για να μας ωθήσει στην δεύτερη νίκη που για μας βαθμολογικά είναι σημαντική για να μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον».

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Ιωνικός Affidea
https://www.youtube.com/watch?v=ZBhO456FrM8
Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Νάουσα με τον Ζαφειράκη να υποδέχεται τον Ιωνικό.
Οι γηπεδούχοι έχουν διώξει το άγχος από πάνω τους, έχοντας συγκεντρώσει ήδη 8 πόντους, ενώ ο Ιωνικός στα τελευταία παιχνίδια έχει βρει ρυθμό κάτι που φάνηκε στην εκτός έδρας νίκη με το Κιλκίς, αλλά φυσικά και στην ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στην ΑΕΚ.
Μάλιστα Ιωνικός και Γιάννης Αρβανίτης ανανέωσαν για τρία ακόμα χρόνια τη συνεργασία τους και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας τουλάχιστον έως το Δεκέμβριο του 2026. 
Οι φιλοξενούμενοι θεωρητικά έχουν ποιοτική διαφορά από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, πρακτικά ωστόσο βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται τους βαθμούς.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους
https://www.youtube.com/watch?v=qVDTCd5GuRI
Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Διομήδη.
Οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει πίσω τους το κακό ξεκίνημα και μετά την ήττα- σοκ από τον Ζαφειράκη Νάουσας στις 25/10 έχουν τρέξει νικηφόρο σερί 4 αγώνων.
Έχουν την ευκαιρία στην έδρα τους να κερδίσουν και να ξαναμπούν για τα καλά στη διεκδίκηση της τετράδας που οδηγεί στα πλέι οφ.
Ο Διομήδης από την άλλη πλευρά προέρχεται από δύο ήττες, οι οποίες τον έριξαν από την 4η θέση και καλείται να βγάλει αντίδραση σε ένα ματς πάντως υψηλών απαιτήσεων, αλλά και σε μία έδρα που διαχρονικά έχει καλή παράδοση.

 



e-genius.gr ...intelligent web software