Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Κιλκίς- Ιωνικός 23-26

| Handball Premier

Σημαντική νίκη με 26-23 επί του ΓΑΣ Κιλκίς εκτός έδρας σημείωσε ο Ιωνικός Affidea, σπάζοντας ένα μεγάλο αρνητικό σερί 6 ηττών στο πρωτάθλημα. Η 2η νίκη του Ιωνικού στο πρωτάθλημα -μετά από αυτή της πρεμιέρας με τον Πανελλήνιο- επί της ουσίας του δίνει μεγάλη... ανάσα για τη συνέχεια και τον βγάζει από το... κάδρο των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή που όπως όλα δείχνουν με τα σημερινά δεδομένα θα είναι Αερωπός, Πανελλήνιος και ΓΑΣ Κιλκίς.

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο α' ημίχρονο (13-11), αλλά στο β'  μέρος ο Ιωνικός που έχει μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες επιλογές βρήκε τις λύσεις για να ξεφύγει με +4 (19-23) στο 45' και διατήρησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς παραμένει ουραγός με έναν πόντο και το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας στην έδρα του Πανελληνίου μπορεί να χαρακτηριστεί  ως ένας από τους τελικούς στη μάχη της παραμονής

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ AFFIDEA 23-26
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 4-5, 7-7, 10-9, 13-11 (ημχ.) 14-14 16-16, 18-19, 19-23, 22-24, 23-26
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Ραντόισιτς 2, Μέτσης 2, Κυπραίος 1, Μήγγας, Φαχουρίδης Σ., Ελευθεριάδης 2, Γιαννακίδης, Δημάκης 1, Σιγγιρίδης 1, Φαχουρίδης Α., Μπέρεζνι 9, Γιαννακόπουλος, Γιαβασίδης, Πάσαλιτς 5, Ταραμονλής.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ (Αρβανίτης): Κιουλτζίδης, Κουκουλάς 11, Ταουσάνης, Αϊβαλιώτης, Μελετάκος 1, Μπραουδάκης, Αποστόλου 2, Τρούλος 2, Χαντέλης, Βασιλείου, Μπούτος, Δεληχρήστος 6, Μαντζόπουλος, Ελοζίεβα 1, Λιόλιος 2, Μπαλάσκας 1.
Διαιτητές: Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος, Δίλεπτα: 3-4 , Πέναλτι: 3/4 -4/4

Δηλώσεις

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού): "Είχαμε ένα πλάνο να πάμε όσο γίνεται με περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι, προσπαθώντας όσο γίνεται να αδειάσουμε την ενέργεια του Κιλκίς στο βάθος του παιχνιδιού. Ερχόμαστε από μια σειρά αγώνων που μας έχουν πιέσει πολύ ψυχολογικά και πάντα ήμασταν πιεσμένοι στα όρια του φοβισμένου. Διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι, είχαμε περισσότερη ενέργεια και στην άμυνα και στα τρεξίματά μας και αυτό μας έδωσε την διαφορά. Για εμάς είναι μια ανάσα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε για την «ουρά» της βαθμολογίας".

Στέλιος Δημάκης (αθλητής ΓΑΣ Κιλκίς): «Πιστεύω ότι σήμερα αξίζαμε κάτι καλύτερο . Κάποια νεκρά διαστήματα στοίχισαν πολύ, κυρίως στην επίθεση κι έτσι χάσαμε το μυαλό μας και στην άμυνα. Έχουμε δουλέψει πολύ, είναι δύσκολα να το διαχειριστούμε αυτό το πράγμα που έχουμε μπροστά μας, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε πολλές αγωνιστικές μπροστά μας και πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε στην ομάδα, ο ένας στον άλλον και στο τέλος θα ανταμειφθούμε»

Χρήστος Μπαλάσκας (πίβοτ Ιωνικού): «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΣ. Είναι μια ομάδα που έλειψε από την μεγάλη κατηγορία. Φαίνεται ότι γίνεται σωστή δουλειά και βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Και οι δύο ομάδες καιγόντουσαν για βαθμούς. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θέλαμε να τρέξουμε όλο το παιχνίδι κάτι που κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό που μας έδωσε προβάδισμα ήταν η σκληρή μας άμυνα και η ικανότητά μας να τρέχουμε. Από εκεί και πέρα έχουμε μια δύσκολη συνέχεια. Η χρονιά δεν πηγαίνει όπως την φανταζόμασταν αλλά ελπίζουμε μετά από αυτή τη νίκη να ανακάμψουμε. Για τα συναισθήματά του που αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα της πόλης του ανέφερε: «Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για εμένα να επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο. Εδώ μεγάλωσα και πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Ελπίζω το Κιλκίς να μείνει στην κατηγορία και να επιστρέψω περισσότερες φορές».



e-genius.gr ...intelligent web software