Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (8η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

 

Ηλιούπολης 14:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνη- ΑΕΣΧ Πυλαίας
https://www.youtube.com/watch?v=RPbG7BMSBsQ

Το νικηφόρο του σερί στη σεζόν θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στην Ηλιούπολη την Πυλαία στο εναρκτήριο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έως τώρα 9/9 σε Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια.
Η Πυλαία μετά το κακό ξεκίνημα συνήλθε και με τρεις συνεχόμενες νίκες ανέβηκε σημαντικά στη βαθμολογία. Στα τελευταία δύο της παιχνίδια έχασε εύκολα από το Δούκα, ωστόσο με το Διομήδη πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο.
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κώστας Κοτανίδης είπε: «Το Σάββατο, αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Πυλαίας. Μια νεανική, αλλά συνάμα ανταγωνιστική ομάδα, που μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι 100% για να πανηγυρίσουμε εντός έδρας μας με τους φιλάθλους μας, άλλη μία νίκη».

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- Ζαφειράκης Νάουσας -κεκλεισμένων των θυρών-
https://www.youtube.com/@AEKAthleticClub/streams

Ενδιάμεσα των δύο πολύ απαιτητικών και σημαντικών αγώνων με το Αννόβερο η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Η Ένωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Γερμανία, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Νάουσας που μπορεί να χαρακτηριστεί από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, ευρισκόμενος στην 6η θέση με ήδη 8 πόντους.
Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Λόλα και Βαφείδη.
Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ Χάρης Μάλλιος δήλωσε: «Έχουμε ένα συνεχόμενο και απαιτητικό πρόγραμμα στο οποίο οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να λαμβάνουμε σοβαρά κάθε παιχνίδι. Είναι ένα ματς που πρέπει να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».
Ο τεχνικός του Ζαφειράκη Κώστας Δεληγιάννης είπε: «Είναι ένα ματς που η ομάδα μας θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και οι στόχοι μας είναι εντελώς διαφορετικοί. Εμείς θα επιδιώξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να δοκιμάσουμε πράγματα».

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους
https://www.youtube.com/watch?v=iVubn1VShac

Στο Δαϊς θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς οι ισόβαθμοι στην 3η θέση (11 πόντους) Δούκας και Διομήδης θα αναμετρηθούν σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι μόλις την περασμένη αγωνιστική υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και αυτή στο νήμα, δείχνοντας ότι διανύουν μία εξαιρετική σεζόν.
Από την άλλη πλευρά ο Διομήδης επίσης βρίσκεται σε μία καταπληκτική περίοδο, αφού τρέχει σερί 5 συνεχόμενων νικών!
Ο αριστερός ίντερ του Δούκα Χρήστος Μυλωνάς σχολίασε: «Παραδοσιακά ο Διομήδης είναι ομάδα που δυσκολεύει τον Δούκα. Φέτος, η ομάδα του Άργους παρουσιάζεται πιο ενισχυμένη από πέρυσι, με αρκετά νεανικό υλικό και αρκετές μεταγραφές. Βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και έχουμε τους ίδιους στόχους και έχουμε μπροστά μας το Σάββατο ένα ντέρμπι. Θεωρώ ότι η ομάδα μας θα παραταχθεί αντάξια των προσδοκιών και θα καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιζόμαστε στο Δαΐς και θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας για να στηρίξει την προσπάθεια μας και να μας δώσει ώθηση για τη νίκη».

Ο περιφερειακός του Διομήδη Ομάρ Σαλέμ σχολίασε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε δέσει ως ομάδα και βελτιώνουμε συνεχώς τον τρόπου που παίζουμε. Αλλά για να συνεχίσουμε έτσι χρειάζεται σκληρή και εντατική δουλειά και να μη χαλαρώσουμε καθόλου. Ο αυριανός αγώνας με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μας περιμένει ένα ακόμα ντέρμπι, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα αγωνιστούμε με πάθος, πείσμα και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή μας από την αρχή.»

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- Πανελλήνιος ΓΣ
https://www.youtube.com/@dramatv-eo1ko/streams

Μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα του Ιωνικού η Δράμα αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας και έχει την ευκαιρία απέναντι στο νεοφώτιστο Πανελλήνιο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την 4αδα δεδομένου πως θα χαθούν σίγουρα βαθμοί στον αγώνα Δούκας- Διομήδης.
Ο Πανελλήνιος παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά το μυαλό είναι λογικό να βρίσκεται περισσότερο σε ένα από τα ματς της χρονιάς που έρχεται με τον ΓΑΣ Κιλκίς εντός έδρας.
Ο αθλητής της Δράμας Γιάννης Ντάκαρης δήλωσε: «Μπροστά μας έχουμε έναν αγώνα απέναντι σε μία νεοφώτιστη ομάδα, με νεανικό ρόστερ και είναι ματς που κρύβει κινδύνους. Με τις καλές μας εμφανίσεις έως τώρα, η ομάδα έχει δείξει προσωπικότητα και έχει βρει ρυθμό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, δουλεύοντας πάνω στο παιχνίδι του αντιπάλου και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο σπίτι μας, για να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς».

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ιωνικός Affidea
https://www.youtube.com/@gaskilkis/streams
Τρεις εβδομάδες- φωτιά περιμένουν τον ΓΑΣ Κιλκίς με αγώνες που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν το μέλλον του στην κατηγορία.
Η νεοφώτιστη ομάδα θα παίξει κατά σειρά με Ιωνικό (Μ), Πανελλήνιο (Ε), Αερωπό (Μ) και Πυλαία (Ε) μέχρι το φινάλε του Α΄ γύρου, έχοντας έως τώρα ένα βαθμό.
Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν απέναντι στον Ιωνικό που τρέχει αρνητικό σερί 6 ηττών.
Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν και αυτοί μία αντίδραση και μία νίκη που θα τους αλλάξει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο πίβοτ του Κιλκίς Χρήστος Μήγγας ανέφερε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Είναι μια αναμέτρηση που την περιμένουμε πως και πως και είναι πολύ σημαντική στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία κύλησε πολύ ομαλά και δουλέψαμε π άνω σε διάφορα στοιχεία του αντιπάλου και στόχος μας είναι η νίκη. Καθοριστικός παράγοντας σίγουρα θα είναι και ο κόσμος μας. Τον περιμένουμε να μας ενισχύσει όπως κάθε φορά και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο παίρνοντας την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic
https://www.youtube.com/@ACPAOKTV/streams
Ο ΠΑΟΚ με νέο τεχνικό τον Στέλιο Σεϊρεκίδη που έκανε ντεμπούτο με νίκη επί του Πανελληνίου θέλει να κάνει τη δική του αντεπίθεση και να κάνει ένα σερί νικών έως το τελευταίο ματς του α’ γύρου που θα δοκιμαστεί στην έδρα του Ολυμπιακού και εκεί θα τεστάρει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και του β’ γύρου του πρωταθλήματος.
Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας, ο οποίος με εξαίρεση τη νίκη με τον Ιωνικό, μετράει μόνο ήττες και αν δεν αλλάξει κάτι στη συνέχεια θα βρεθεί να παίζει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε : «Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σταθεροί στην απόδοση μας. Ο κάθε αντίπαλος θέλει προσοχή, κάτι το οποίο το γνωρίζουμε, βλέποντας κάθε αναμέτρηση με την ίδια σοβαρότητα. Θέλουμε η ομάδα να είναι ψυχολογικά σε καλό επίπεδο, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στοχεύοντας τη νίκη».



e-genius.gr ...intelligent web software