Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Zαφειράκης- Κιλκίς 24-21

| Handball Premier

 Συνέχεια στην εξαιρετική σεζόν που διανύει έδωσε ο Ζαφειράκης Νάουσας επικρατώντας με 24-21 του ΓΑΣ Κιλκίς για την 7η αγωνιστική.
Η ομάδα της Νάουσας διατηρήθηκε στην 6η θέση, φτάνοντας του 8 πόντους και έχει απομακρυνθεί αρκετά από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, όπως είναι ο ΓΑΣ Κιλκίς που θα ψάξει στα επόμενα παιχνίδια την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 24-21
Τα πεντάλεπτα: 5-0, 6-2, 7-5, 7-5, 9-5, 11-7 (ημχ.) 13-8., 16-10, 16-12, 20-15, 21-16, 24-21
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ  (Δεληγιάννης): Μπόλας 1, Τσαγκεράς 3, Θεοφωρόπουλος 2, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Μισαηλίδης 7, Ρότζιος 1, Αθανασιάδης 1, Ασποστολίδης 5, Σαράφης, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσάτσας 3, Φερλαχίδης, Λόλας.
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Ραντόιτσις, Μέτσης 2, Κυπράιος, Μήγγας 4, Φαχουρίδης Σ. 2, Ελευθεριάδης 3, Γιαννακίδης, Δημάκης 5, Σιγγιρίδης 2, Φαχουρίδης Α., Μπέρεζνι 2, Γιαννακόπουλος, Γιαβασίδης, Λασκαρούδης, Ταραμονλής.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Πατιός, Δίλεπτα: 6-6, Πέναλτι: 2/3-1/1

Δηλώσεις

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Δουλέψαμε όλη την βδομάδα πάνω στα σετ του Κιλκίς. Η καλή αμυντική μας λειτουργία, μας έδωσε και γκολ στην επίθεση, αλλά μετά δεν συνεχίστηκε. Η ομάδα του Κιλκίς μας αντιμετώπισε πολύ καλά. Η διάρκεια που είχαμε στην άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης. Ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κάτι που μας κράτησε σταθερά μπροστά στο σκορ».

Άκης Κυπραίος (αρχηγός ΓΑΣ Κιλκίς): «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας γι αυτή τη νίκη. Εμείς κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και βρεθήκαμε από πολύ νωρίς να κυνηγάμε το σκορ. Καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά, αλλά πάλι παρουσιάσαμε πολλά κενά στο παιχνίδι μας. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι «κλειδά» για την ομάδα τόσο για την βαθμολογική της θέση αλλά και για την ψυχολογική της κατάσταση. Έχουμε για αρχή ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το άλλο Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».



e-genius.gr ...intelligent web software