Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (3η αγωνιστική)

| Handball Premier

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο η 3η αγωνιστική της Handball Premier.

ΓΑΣ Κιλκίς- ΠΑΟΚ
Στο Κιλκίς ο ΠΑΟΚ μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα εντός έδρας απέναντι σε Δούκα και Δράμα, θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη νίκη του για φέτος κόντρα στο νεοφώτιστο ΓΑΣ που στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη με την ισοπαλία κόντρα στον Διομήδη Άργους.
Υπάρχουν πολλά πρόσωπα από τους γηπεδούχους που θα βρεθούν απέναντι στην παλιά τους ομάδα τον ΠΑΟΚ, όπως ο τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης που οδήγησε τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην κατάκτηση του νταμπλ το 2015 και του κυπέλλου το 2017.
«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κυλάει πολύ ομαλά. Δουλεύουμε πάνω σε τακτικά κομμάτια που χρειαζόμαστε βελτίωση και πάνω σε κομμάτια σε σχέση με τον αντίπαλο. Περιμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ να εξελιχθεί σαν ντέρμπι. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε πάρα πολύ να τους χαρίσουμε αυτή τη νίκη», δήλωσε ο αθλητής του ΓΑΣΚ Άκης Κυπραίος.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος σχολίασε: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Κιλκίς είναι νεοφώτιστη, ωστόσο έχει έμπειρους παίκτες και δυναμώνει πάντα στην έδρα της. Είχαμε επιστροφές παικτών από τραυματισμούς, και έχουμε προετοιμαστεί καλά αυτή την εβδομάδα, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Bianco Monte Δράμα- Δούκας
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στη Δράμα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Δούκα. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν πολύτιμο βαθμό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά έχουν άλλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, ενώ ο Δούκας έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με «2 στα 2».
«Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια καλή ομάδα. Το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας και τώρα η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα με τον Δούκα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα δυνατό παιχνίδι με μοναδικό στόχο την νίκη στο σπίτι μας. Περιμένουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας να μας στηρίξει και να μας δώσει ώθηση», επεσήμανε ο πίβοτ της Bianco Monte Δράμας Έκτωρας Πολύδωρος.
Ο Λευτέρης Παγιάτης από πλευράς Δούκα είπε: «Η Δράμα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με ισχυρή έδρα. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ το αμυντικό μας παιχνίδι, να τους περιορίσουμε και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό ώστε να βρούμε εύκολα γκολ».

Ζαφειράκης- Διομήδης
Άλλο ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νάουσα με τον Ζαφειράκη να υποδέχεται τον Διομήδη Άργους. Η ομάδα της Νάουσας είναι η ευχάριστη έκπληξη της Handball Premier έχοντας το απόλυτο «2 στα 2» και μάλιστα με μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, δείχνοντας πως είναι συμπαγής και άκρως επικίνδυνη.
Ο Διομήδης από την άλλη πλευρά δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει έναν βαθμό στο Κιλκίς, ενώ έχασε από την ΑΕΚ στη Νέα Κίο.
«Η ομάδα μας έχει μπροστά της ένα πολύ απαιτητικό αγώνα απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας. Μια ομάδα που παραδοσιακά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Εμείς από την πλευρά μας, χωρίς προβλήματα τραυματισμού, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε», τόνισε ο τερματοφύλακας των «Λύκων» Μάρκο Τερλέτσκι.

Ιωνικός Affidea- AEΣΧ Πυλαίας
Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ιωνικός μετά την ήττα στην Έδεσσα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Πυλαία που είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά απέναντι στον Ζαφειράκη έχασε δείχνοντας πολλές αδυναμίες.

Το αυριανό πρόγραμμα
Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023
Handball Premier (3η αγωνιστική)
Νάουσας 16:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Διομήδης Άργους
(Τζαφερόπουλος- Κυριακού, Προδρομίδης)
Ιωνικού 16:30, Ιωνικός Affidea- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)
Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΠΑΟΚ
(Νάσκος- Χαρίτσος, Δελόγλου)
Κραχτίδης 19:30, Bianco Monte Δράμα- ΑΣΕ Δούκα
(Μπέτμαν- Γράψας, Αποστολίδης)



e-genius.gr ...intelligent web software