Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Κιλκίς- Διομήδης 27-27

| Handball Premier

Στο Κιλκίς έγινε φέτος η παραδοσιακή έκπληξη της πρεμιέρας με το νεοφώτιστο στη Handball Premier ΓΑΣ να κερδίζει το βαθμό (27-27) από τον 4ο της περσινής περιόδου Διομήδη Άργους, ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, αφού προηγήθηκε 27-25 στο 57:40.

Οι "Λύκοι" -που παρατάχθηκαν με σοβαρές απουσίες- επιστράτευσαν στο τέλος την εμπειρία τους και πήραν τον ένα βαθμό, ενώ είχαν την τελευταία επίθεση για να... κλέψουν και το ματς, αλλά δεν σκόραραν και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι -που επέστρεψαν μετά από 9 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία- είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη του διάρκεια, έχοντας προβάδισμα 5 τερμάτων στο 24' (11-6) και 4 τερμάτων δυο φορές (18-14 38' και 20-16 40'). 

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 27-27
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 3-4, 6-5, 9-6, 11-8, 13-10 (ημχ.) 16-13, 20-16, 22-19, 24-22, 24-25, 27-27.
ΚΙΛΚΙΣ (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Ραντόισιτς 5, Μέτσης, Κυπραίος 5, Μήγγας 3, Φαχουρίδης Σ. 1, Γιαννακίδης, Δημάκης 8, Σιγγιρίδης 2, Καρβουνίδης, Φαχουρίδης, Μπερεζνί 3, Νάκος, Γιαννακόπουλος, Γιαβασίδης, Ταραμονλής.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Ζαραβίνας): Κωστούλας, Αναστασίου, Τσάκαλος 4, Τσέλιος 1, Τερλέτσκι, Τσακουρίδης 5, Ασβεστάς 4, Χατζηκωνσταντίνου, Μάγιος, Κωστακίδης 4, Μάνθος 2, Ορφανός, Καρκαγκέλης, Νικολίνταης, Σαλέμ, Στεφανίτσης 1.
Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι:6/6-5/8, Κόκκινη κάρτα: Φαχουρίδης Σ. 49.29 επικίνδυνο παιχνίδι (δεν κρατήθηκε δελτίο)

Δηλώσεις 

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΓΑΣ Κιλκίς): «Σήμερα νομίζω ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χάρηκε αυτήν την πρεμιέρα της ομάδας στην Handball Premier. Θεωρώ ότι βρήκαμε το Διομήδη σε κακό «μομέντουμ» και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Νομίζω ότι αν κάποιος πρέπει να είναι παραπονεμένος από την έκβαση του αγώνα πρέπει να είμαστε εμείς. Εκτός το πρώτο δεκάλεπτο ο Διομήδης ήταν πίσω στο σκορ και με την εμπειρία του στο τέλος κατάφερε και πήρε τον βαθμό. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο και να συνεχίσουμε τη δουλειά κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι».

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Διομήδη Άργους): «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς. Νομίζω ότι σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε σε 4-5 απουσίες πολύ σημαντικών παικτών και ήρθαμε με παιδιά από το παιδικό και το εφηβικό τμήμα. Παρόλ’αυτά αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ήμασταν και αγχωμένοι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, δώσαμε πολλά πράγματα, επιστρέψαμε αρκετές φορές και είναι ένας πολύτιμος βαθμός για εμάς. Η ομάδα του Κιλκίς δεν έχει σχέση με την ομάδα που ανέβηκε, έχει ενισχυθεί, ειδικά η πρώτη επτάδα και θεωρώ ότι εδώ στο Κιλκίς θα χαθούν βαθμοί. Με τις συνθήκες που ήρθαμε να παίξουμε σήμερα και τις απουσίες που είχαμε είμαστε ευχαριστημένοι».



e-genius.gr ...intelligent web software