Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

1ος τελικός Handball Premier: ΑΕΚ – Ολυμπιακός (14/5 – 15:00)

| Handball Premier

Το πρωτάθλημα της Handball Premier φτάνει στην κορύφωσή του, καθώς την Κυριακή (14/5) ξεκινά η σειρά των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (ώρα έναρξης 15:00).

Η σειρά των τελικών θα κριθεί στις τρεις νίκες, με την ΑΕΚ να έχει το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση διεξαγωγής πέμπτου αγώνα.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί τρεις φορές φέτος. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΚ νίκησε την έδρα της, στην πρεμιέρα, με 25-22, ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με 22-20. Πριν λίγες μέρες, ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με 24-21.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν συναντηθεί τρεις φορές σε τελικούς πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να φτάνει και τις τρεις φορές στην κατάκτηση του τίτλου (2017-18, 2018-19, 2021-22).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νάσκος – Χαρίτσος.

Δηλώσεις
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Ένωσης, δήλωσε: «Μετά την απώλεια ενός τίτλου σε συνδυασμό με την κακή μας εμφάνιση οφείλουμε όλοι μας, απέναντι στους εαυτούς μας και στον κόσμο και την ιστορία της ΑΕΚ να εμφανίσουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε μια σειρά αγώνων που ξεκινάει από το σπίτι μας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, μιλώντας στην επίσημη σελίδα των ερυθρόλευκων είπε τα εξής: «Είναι μια νέα σειρά αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς, πρέπει να αφήσουμε πίσω το Final-4 του Κυπέλλου και την κατάκτηση του τίτλου και να δούμε πως θα ανταποκριθούμε καλύτερα για το πρωτάθλημα. Έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι, όταν αρχίσει το ματς, να τα αφήσουμε πίσω και να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε. Ξέρουμε και περιμένουμε, ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, αλλά πρέπει κι εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να ανταποκριθούμε στη σειρά. Ξεκινάμε, αύριο, μέσα στο ΟΑΚΑ και θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα. Η σειρά θα είναι μεγάλη».

Το πρόγραμμα των τελικών
1ος τελικός: Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ώρα 15:00
ΑΕΚ- Ολυμπιακός
2ος τελικός: Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ώρα 19:30
Ολυμπιακός- ΑΕΚ
3ος τελικός: Δευτέρα 22 Μαΐου 2023
ΑΕΚ- Ολυμπιακός
4ος τελικός: Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 (αν χρειαστεί)
Ολυμπιακός- ΑΕΚ
5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 (αν χρειαστεί)
ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν σε live streaming σε παραγωγή των γηπεδούχων σωματείων.



e-genius.gr ...intelligent web software