Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ολυμπιακός ΣΦΠ / Όμιλος Ξυνή - ΠΑΟΚ (1/4 - 18:00)

| Handball Premier

Η πρώτη αναμέτρηση στα πλέι οφ της Handball Premier θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18:00 στο κλειστό της Ηλιούπολης, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Σε αυτή τη σειρά των αγώνων οι δύο ομάδες στοχεύουν στις δύο νίκες που δίνουν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πλεονέκτημα έδρας -σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει τρίτος αγώνας- έχει ο Ολυμπιακός, που τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν τρίτος.

Στην κανονική διάρκεια της Handball Premier, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν από μία εντός έδρας νίκη στους μεταξύ τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Ηλιούπολη με 28 23 και ο ΠΑΟΚ επικράτησε στη Μίκρα με 21-20.

 Δηλώσεις
Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ολυμπιακού): «Ξεκινώντας τα πλέι οφ, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και να κάνουμε το πρώτο βήμα μέσα στην έδρα μας για τη συνέχεια των πλέι οφ. Θα δώσουμε το 100% και περιμένουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας δίπλα μας, να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Βλάντισλαβ Οστρούτσκο (αθλητής Ολυμπιακού): «Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η προσοχή μας στράφηκε εξ ολοκλήρου στα πλέι οφ. Τώρα, ξεκινούν τα ημιτελικά. Χρειαζόμαστε δύο νίκες, την πρώτη θέλουμε να την πάρουμε στην έδρα μας, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ματς όλη την εβδομάδα. Νομίζω, θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και αυτό θα κάνουμε».

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό με στόχο αυτή τη σειρά αγώνων. Γνωρίζουμε το βάθος και την ποιότητα του αντιπάλου, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις, παρά το μειονέκτημα έδρας, την πρόκριση μας στους τελικούς του πρωταθλήματος».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=WsRcySgcTdE). Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης - Φωτακίδης και παρατηρητές οι Μίγκας - Τσάκωνας.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5 Απριλίου) στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι ΑΕΚ - Διομήδης Άργους, θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους για την ημιτελική φάση επίσης στις 5 Απριλίου.



e-genius.gr ...intelligent web software