Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (16η αγωνιστική)

| Handball Premier

Βριλησσίων 15:00, ΕΣΝ Βριλησσίων- ΑΕΚ
(Γερουλάνος- Γερουλάνος, Αντωνόπουλος)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=Osnze2HwIto

Επιστροφή στη δράση για τα Βριλήσσια μετά από τρεις εβδομάδες, καθώς ολοκληρώθηκε η παρουσία του διεθνούς αριστερού εξτρέμ με τις ΗΠΑ, Νίκου Ζαρίκου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα υποδεχθεί την ΑΕΚ που είναι φαβορί της αναμέτρησης, προερχόμενη μάλιστα από μία άνετη νίκη- πρόκριση επί της Πυλαίας στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών.
Ο Λεονάρντο Αλμέιδα της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι, που γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο. Παίξαμε μαζί τους φιλικά, αλλά και το παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά τους σημεία, αλλά είμαι σίγουρος πως εάν δουλέψουμε όπως πρέπει και κάνουμε ό,τι μας έχει πει ο κόουτς, θα πάρουμε τους δύο πόντους».

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΧΑΝΘ
(Γράψας- Κυριακού, Μεϊμαρίδης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-nd6rn9ru2u

Ανάμεικτα συναισθήματα έχουν στη Δράμα, αφού από την μία πλευρά υπάρχει ικανοποίηση που η ομάδα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο παίζοντας στα ίσια τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του κυπέλλου, αλλά από την άλλη υπάρχει πικρία και εκνευρισμός για τον αποκλεισμό και ειδικά με τον τρόπο που αυτός ήρθε. Σε κάθε περίπτωση οι γηπεδούχοι που αγωνιστικά έδειξαν σε καλή κατάσταση και ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ της ήττας από τον Ιωνικό Affidea, έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην ουραγό ΧΑΝΘ που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή.

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Πάτιος- Τσιάνας, Σίσκου)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Αερωπός που κόντραρε στα ίσια τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Ολυμπιακό, από τον οποίο θα μπορούσε να πάρει το βαθμό στην Ηλιούπολη, αλλά ο Μπάουερ έβγαλε το πέναλτι του Κωστακίδη σε… νεκρό χρόνο. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν την 5η θέση μαζί με Δούκα και Δράμα και με τις χειμερινές μεταγραφές αναμένονται να είναι ακόμα πιο δυνατοί. Απέναντι στην Πυλαία έχουν το προβάδισμα, ενώ είχαν επικρατήσει και στον Α’ γύρο στη Θεσσαλονίκη σε ένα ματς- κλειδί όπως αποδείχθηκε για την μετέπειτα πορεία των δύο ομάδων. Η Πυλαία παλεύει για την παραμονή και υπέστη σκληρή εντός έδρας ήττα από τον Δούκα, η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη του Ιωνικού επί της Δράμας, την έφερε σε δύσκολη θέση.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Ζαφειράκης Νάουσας
(Νικολαϊδης- Λινάρδος, Κατσίκης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=xIs9dHvCKYU

Ο ΠΑΟΚ μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό από τον Δούκα στο Κύπελλο, έχασε τον ένα από τους δύο στόχους της σεζόν και πλέον στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των πλέι οφ. Κόντρα στον Ζαφειράκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μεγάλο φαβορί, με τους Ναουσαίους φυσικά να θέλουν προσοχή, αφού είναι ομάδα που είναι ικανή να κάνει ζημιές:
Ο ένας εκ των δύο αρχηγών του Ζαφειράκη Σοφοκλής Τσάτσας, δήλωσε: «Επιστρέφουμε επιτέλους στην αγωνιστική δράση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που φέτος παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε μέσα σε μια δυνατή έδρα, αντιμετωπίζοντας μια έμπειρη ομάδα. Πέρα από την αγωνιστική απραξία του προηγούμενου διαστήματος η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε και από άλλους παράγοντες που δυσκόλεψαν τις προπονήσεις μας. Δυστυχώς για εμάς οι συνθήκες προπόνησης είναι αναπόφευκτά συνδεδεμένες και με την ποιότητα των προπονήσεων. Από τα τέλη Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Νάουσας, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει ζεστό νερό. Πολλοί αθλητές ταλαιπωρηθήκαμε από κρυώματα, καθώς φεύγουμε χωρίς μπάνιο από το γήπεδο. Το μεγάλο διάστημα που μείναμε χωρίς επίσημο παιχνίδι σίγουρα έχει επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας, ωστόσο θα παλέψουμε με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο».

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνη
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Ανταλής- Μίγκας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-dv4cn9in8l

Στην Αργολίδα θα διεξαχθεί το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στον 4ο της βαθμολογίας Διομήδη και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και αυτό έχει την ιδιαιτερότητα του. Οι γηπεδούχοι είχαν να αγωνιστούν για μεγάλο διάστημα, καθώς δεν είχαν στη διάθεση τους τον Μπετζιλαλί που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Αλγερίας, ενώ έχασαν και τον αρχηγό τους Χάρη Μάλλιο που πήρε μεταγραφή στη Γαλλική Νανσί. Παραμένει ωστόσο μια μαχητική ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη, κάτι που έχει δείξει τόσο με την καλή της εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ, όσο και με την επιβλητική της νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός είναι φανερό ότι περνάει μία αγωνιστική κρίση, έχοντας κερδίσει στο νήμα Δούκα, Αερωπό και Δράμα, αντιπάλους που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να τον ανησυχούν λόγω της διαφοράς ποιότητας στα ρόστερ και στους στόχους. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλειες, αφού γνωρίζουν ότι ακόμα και η ισοπαλία, πιθανά θα τους στερήσει την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Πέτρος Κανδύλας σχολίασε: «Συνεχίζουμε το Σάββατο τις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα, στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα του Άργους. Η ομάδα προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις, στις οποίες όμως καταφέραμε να νικήσουμε. Από κει πέρα, στο αυριανό παιχνίδι θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη και ιδανικά μια καλή εμφάνιση, που θα μας δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια».

O δεξιός ίντερ του Διομήδη Στέλιος Ασβεστάς επεσήμανε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι για εμάς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος . Θελουμε να μπούμε δυνατά από την αρχή διότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από εμάς . Είναι αρνητικό ότι παίζουμε κεκλεισμένων και θα λείψει ο κόσμος που μας στηρίζει . Πρεπει μείνουμε πίστει στο πλάνο μας εάν θελουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».



e-genius.gr ...intelligent web software