Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (15η αγωνιστική)

| Handball Premier

Ηλιούπολης 13:30, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-Αερωπός Έδεσσας ManDynamic
(Καρυδάκης- Γιακαλής, Μίγκας)
Mετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=XEg-qTfYaGw

Με στόχο την 14η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αερωπό Έδεσσας στο κλειστό της Ηλιούπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» είναι πιθανό να κάνει ο νεοαποκτηθέντας Ολλανδός πλέι μέικερ Φλοράν Μπουρζέ.
Ο μαχητικός Αερωπός, παρά την ήττα του από την ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, ενώ βάσει αποτελεσμάτων φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δηλώσεις
Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (πίβοτ Ολυμπιακού): «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρόνια σε όλους, με υγεία, πάνω από όλα. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση και νίκη στην Θεσσαλονίκη, αύριο αντιμετωπίζουμε τον Αερωπό Έδεσσας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για την νέα χρονιά. Η ομάδα μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και συγκεντρωμένη για ένα δυνατό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που πάντοτε είναι ανταγωνιστική. Στόχος μας είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, μέσα από την άμυνα μας, όπως σε κάθε παιχνίδι και να δώσουμε συνέχεια στο σερί νικών και καλών εμφανίσεων, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Παντελής Κωστακίδης (εξτρέμ Αερωπού Έδεσσας): «Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και ειδικότερα στους αθλητές να είναι υγιείς χωρίς τραυματισμούς. Από κει και πέρα παίζουμε στην έδρα του πρωταθλητή και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- Bianco Monte Δράμα
(Νάσκος- Χαρίτσος, Ανταλής)
https://www.youtube.com/watch?v=Z0Gs-0GKQe8

Σημαντικό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωνικό να υποδέχεται τη Δράμα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, οι γηπεδούχοι έχασαν στο τέλος από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν του Δούκα. Ο Ιωνικός «καίγεται» για τους βαθμούς, καθώς παλεύει για την παραμονή, ενώ η ομάδα της Δράμας θέλει τους βαθμούς για να εδραιωθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη. Μελετάκος και Μαντζόπουλος θα είναι εκτός για τον Ιωνικό.

Δηλώσεις
Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού): «Επί της ουσίας οι ομάδες είναι πολύ κοντά αγωνιστικά. Μας χωρίζουν λίγοι βαθμοί. Η Δράμα έχει καλή ψυχολογία, προέρχεται από μεγάλη νίκη, αλλά και εμείς θα παλέψουμε στα ίσια και ειδικά στην έδρα μας, έχουμε τον πρώτο λόγο. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς σε παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν περισσότερο με εμάς».

Μάριος Μωραΐτης (αθλητής Δράμας): «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Το παιχνίδι κατά την γνώμη μου θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην συγκέντρωση των αθλητών. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες του αντιπάλου και θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι προκειμένου να κατακτήσουμε τους δύο πόντους. Εύχομαι πάνω από όλα Υγεία και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΣΕ Δούκα
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Κατσίκης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=lxSqXe_fzxY

Στο Σπίτι του Χάντμπολ, η ΑΕΣΧ Πυλαίας θα υποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα ενώ στον α’ γύρο είχαν αναδειχτεί ισόπαλες (25-25). Η Πυλαία προέρχεται από ένα αναμενόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό) ενώ ο Δούκας θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Δράμα Monte Bianco και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Δηλώσεις
Γιάννης Αλατσατιάνος (αθλητής Πυλαίας): «Για εμάς το παιχνίδι με τον Δούκα, μέσα στην έδρα μας, αποτελεί μια ευκαιρία για να ανέβουμε ακόμα μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως στο φετινό πρωτάθλημα οι ομάδες, από την τριάδα και κάτω, είναι πολύ κοντά για αυτό και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και να πάρουμε την καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Στόχος μας είναι να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών από τον πρώτο γύρο ξεκινώντας κιόλας από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Δούκα. Ξέρουμε πως στην έδρα μας έχουμε καλύτερο πρόσωπο και με όπλο την καλή μας άμυνα πιστεύω πως θα πάρουμε τους δυο βαθμούς της νίκης».

Γιώργος Μαρκατάτος (αθλητής ΑΣΕ Δούκα): «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα δεμένη ομάδα, ένας αξιόλογος αντίπαλος με πολλά δυνατά σημεία, που πέρυσι στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ για το συγκεκριμένο ματς και πιστεύω ότι εάν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας θα καταφέρουμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης και θα παλέψουμε για αυτούς».

ΧΑΝΘ 19:00, ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Σαμαράς)
https://www.youtube.com/watch?v=ChOfPpr4wMM&feature=youtu.be

Στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης η ΧΑΝΘ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί, αφού ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται σε άλλο αγωνιστικό επίπεδο και έχει διαφορετικούς στόχους. Πάντως η ομάδα της ΧΑΝΘ έδειξε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπα στα ματς με Διομήδη και σίγουρα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την έκπληξη.

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software