Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (14η αγωνιστική)

| Handball Premier

Μετά από διακοπή ενός μήνα, για τις εορτές των Χριστουγέννων και το καμπ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Νέων, επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Handball Premier με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής.

Σπίτι του Χάντμπολ 13:30, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
(Πατιός- Τσιάνας, Κατσίκης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=d8q-BVDSzYo

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από τη νίκη (33-20) επί του Ζαφειράκη Νάουσας στην Ηλιούπολη, στους «16» του Κυπέλλου και αντιμετωπίζουν την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 3η φορά φέτος, αφού ήταν αντίπαλοι στο Σούπερ Καπ, αλλά και στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος στην Ηλιούπολη με τους «ερυθρολεύκους» να μετρούν ισάριθμες νίκες.

Δηλώσεις

Γιάννης Μπάτζιος (πίβοτ Πυλαίας): "Για αρχή να ευχηθώ καλή χρονιά σε ολους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ειναι το πρώτο μας ματς για τη νέα χρονιά κόντρα σε μια ομαδα που ειναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός μας εχει κερδίσει 2 φορες φέτος, ομως στην έδρα μας θέλουμε να δείξουμε οτι μπορούμε να κοντράρουμε ολες τις ομάδες και στην καλύτερη να πάρουμε και πολυτίμους για εμας βάθμους".

Μπάμπης Δομπρής (πλέι μέικερ Ολυμπιακού): «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στην έδρα της περσινής Κυπελλούχου. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει ένα τέτοιο παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε ένα δύσκολο αγώνα. Θα δώσουμε το 100% μας όλοι, για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στο πρωτάθλημα και να διασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας, ενόψει των τελικών».

Σπίτι του Χάντμπολ 17:00, ΠΑΟΚ- Ιωνικός Affidea
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Μεϊμαρίδης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=hqCqlef39GU

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό ΝΦ με το «Δικέφαλο» του Βορρά να θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετρώντας 4 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Αμφίβολοι είναι για τους γηπεδούχους ο Τάσος
Τριανταφυλλίδης και για τους φιλοξενούμενους οι
Γ. Βασιλείου και Μπούτος.

Δηλώσεις
Νίκος Κουκμίσης (πλέι μέικερ ΠΑΟΚ):
«Έχουμε καιρό να αγωνιστούμε. Ο Ιωνικός έχει… βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες, έχει καλούς παίκτες και πρέπει να προσέξουμε. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού): «Πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας με μεγάλο φαβορί τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα με έναν μεγάλο αντίπαλο, το οποίο χρειαζόμαστε».

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ΜanDynamic- ΑΕΚ
(Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV

Στην Έδεσσα ο μαχητικός Αερωπός, από τις ευχάριστες εκπλήξεις έως τώρα του πρωταθλήματος φιλοξενεί την ΑΕΚ που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ντεμπούτο για τους γηπεδούχους θα κάνει ο Σέρβος πίβοτ Στογιάνοβιτς, ενώ
θα απουσιάσει εκ νέου ο ρώσος πλέι μέικερ Μποκάρεφ που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του. Η Ένωση από την άλλη πλευρά αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Δηλώσεις

Κώστας Τούτσης (τεχνικός Αερωπού): «Είναι πρεμιέρα της χρονιάς. Νομίζω ότι ομάδες δεν θα είναι 100% έτοιμες. Εκ φύσεως το ματς με την ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Χρήστος Κεδέρης (εξτρέμ ΑΕΚ): «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα. Υπάρχει φαβορί στο ματς και είμαστε εμείς, αρκεί να το δείξουμε στο γήπεδο. Πάμε για τους δύο πόντους της νίκης».

ΟΑΚΑ 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Bianco Monte Δράμα
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί τη Δράμα Monte Bianco. Το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι με τις δύο ομάδες να κυνηγούν διακαώς το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν σε... τροχιά τετράδας.

Δηλώσεις
Γιώργος Χαλκίδης (Προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εύχομαι μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Ξεκινάμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στη Δράμα. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και μια ομάδα που βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες που την αντιμετωπίζουν. Η επίθεση της είναι το ισχυρό της όπλο ενώ έχει πολύ καλούς αθλητές στην περιφέρεια της. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την πολύ καλή επίθεση της και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας να βοηθήσει την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο όπως έκανε και σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια».

Μάριος Μωραϊτης (παίκτης Δράμα Monte Bianco): «Στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, η ομάδα μας δούλεψε σκληρά κάποια τεχνικά και τακτικά στοιχεία ώστε να φανούμε πιο βελτιωμένοι και πιο έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Δούκα, μια ομάδα που αποτελείται από σπουδαίους και ταλαντούχους παίκτες. Εμείς έχουμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο μας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά του σημεία. Πιστεύω όμως ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να ευχηθώ καλή επιτυχία και για τις δυο ομάδες».

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software