Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Αυλαία στον Α’ γύρο της Handball Premier

| Handball Premier

Με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων, ολοκληρώνεται αύριο η 11η αγωνιστική της Handball Premier που σηματοδοτεί και το φινάλε του Α’ γύρου του πρωταθλήματος.


Βριλησσίων 15:00, ΕΣΝ Βριλησσίων- ΠΑΟΚ
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Ανταλής)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=4aLH6y0k2zM

Στα Βριλήσσια η τοπική ομάδα που διανύει καλή σεζόν στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από ήττα εκτός προγράμματος εντός έδρας από τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι που είναι ιδιαίτερα μαχητικοί εντός έδρας δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον φορμαρισμένο και πολύτιμο περιφερειακό διεθνή με την Εθνική Νέων Μιχάλη Στάθη που χτύπησε στον ώμο. Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, αφού βρίσκεται ήδη στο -6 από την κορυφή και στο -5 από τη 2η θέση.

Δηλώσεις
Λάμπης Βαμβακάς (περιφερειακός Βριλησσίων):

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη στην έδρα του Διομήδη, απέναντι στον Δούκα ωστόσο δεν τα καταφέραμε, αφού ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος και πιο δυνατός από εμάς. Ο ΠΑΟΚ είναι Φαβορί, αλλά μέσα στην έδρα μας τα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση γιατί ακολουθούν δύο παιχνίδια- φωτιά στο ξεκίνημα του Β’ γύρου, στα οποία θα παιχτεί η σωτηρία. Το φετινό πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που έχω ζήσει, όλοι μπορεί να χάσουν και μπορεί να κερδίσουν»

Γιώργος Ελευθεριάδης (περιφερειακός ΠΑΟΚ):

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, οφείλουμε να ξεπεράσουμε την ήττα από τον Διομήδη και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να κλείσουμε θετικά τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος».

 

Νέα Κίος 16:00, Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα 1986
(Μερτινιάν- Τόλιος, Βέργος)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-dv4cn9in8l/featured

Μεγάλο παιχνίδι με φόντο την τετράδα θα διεξαχθεί στην Αργολίδα με τον Διομήδη Άργους να φιλοξενεί τη Δράμα.
Ο Διομήδης μετά το μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ έχει ανεβασμένο ηθικό και έχει την ευκαιρία με νίκη στην έδρα του να γίνει φαβορί για την 4η θέση, αφού θα απομακρυνθεί από Δράμα και Δούκα.
Η ομάδα της Δράμας από την άλλη πλευρά, έχασε έδαφος μετά την ήττα από τον Αερωπό και θα ψάξει να βρει αλλού τους βαθμούς αυτούς που έχασε και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας, την οποία μέχρι στιγμή στη σεζόν δεν έχει καταφέρει να κάνει.

Καβάζης, Τουνγκελίδης, Δεμερτζίδης είναι σίγουρα εκτός για τους φιλοξενούμενους, ενώ αμφίβολοι είναι οι Παπαδόπουλος και Μωραϊτης,

Δηλώσεις
Χάρης Μάλλιος (αρχηγός Διομήδη):

«Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Στοχεύουμε στους δύο πόντους, ώστε να κεφαλαιοποιήσουμε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες, αλλά εμείς στην έδρα μας έχουμε τον πρώτο λόγο».

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας):

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία το έδειξε και με τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα μετά το στραβοπάτημα που είχαμε με τον Αερωπο. Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, επιβάλλεται να είμαστε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

 

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Ιωνικός Affidea
(Τζαφερόπουλος- Χαρίτσος, Κατσίκης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στην Έδεσσα, απέναντι σε δύο φορμαρισμένες ομάδες τον Αερωπό και τον Ιωνικό, οι οποίες προέρχονται από νίκες και καλές εμφανίσεις. Ο Αερωπός μετά το μεγάλο «διπλό» στη Δράμα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με στόχο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα, ενώ ο Ιωνικός ψάχνει μία νίκη εκτός έδρας, η οποί θα του δώσει άλλον αέρα ενόψει του Β’ γυρου.
Μπαλάσκας, Σ. Αϊβαλιώτης και ο Γιάννης Βασιλείου που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση, είναι νοκ- άουτ για τον Ιωνικό.

Δηλώσεις
Παντελής Κωστακίδης (δεξιός εξτρέμ Αερωπού):

«Θεωρώ ότι ο Ιωνικός είναι αρκετά δεμένη ομάδα και περιμένω ντέρμπι. Έχουμε δουλέψει αρκετά μέσα στην εβδομάδα για αυτό το ματς. Πρέπει να έχουμε συνέχεια στην απόδοση μας και να κερδίσουμε, ώστε να έχει αξία η σπουδαία νίκη μας στη Δράμα».

Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός Ιωνικού):

«Σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει ο Αερωπός λόγω έδρας, αλλά και εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Η αλήθεια ότι βρίσκουμε τα πατήματα μας και θεωρώ ότι ο Β’ γύρος θα είναι καλύτερος για εμάς».

Γιάννης Χαντέλης (περιφερειακός Ιωνικού):

«Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το φετινό πρωτάθλημα ολοι μπορούν να εμφανιστούν στην έδρα του αντιπάλου και να την... σπάσουν. Παραδοσιακά η Έδεσσα έχει το τίτλο του φαβορί στα εντός έδρας παιχνίδια της και ξέρουμε πως εμείς πάμε με το τίτλο του αουτσάιντερ χωρίς καθόλου άγχος . Δεδομένο της περσινής μας εμφάνισης με τον Αερωπο εχουνε ένα έξτρα κίνητρο να παρουσιαστούμε καλύτεροι . Στα τελευταία μας παιχνίδια έχουμε βελτιώσει αρκετά την εικόνα μας σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος και θα εμφανιστούμε στην Έδεσσα για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον Α' γύρο»

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΧΑΝΘ
(Πατιός- Τσιάνας, Δελόγλου)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=7xJoWRHqqs8

Κομβικής σημασίας παιχνίδι για την Πυλαία και τη ΧΑΝΘ θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο και καίγονται για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι αν δεν πάρουν αυτό το ματς, θα τεθεί εν αμφιβόλω η παραμονή της στην κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά η ΧΑΝΘ θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την σωτηρία, αφού ήδη βρίσκεται αρκετούς βαθμούς μακριά από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.
Εκτός για τη ΧΑΝΘ θα είναι ο Καράγγελος.

Δηλώσεις
Ανδρέας Ορφανουδάκης (τερματοφύλακας Πυλαίας):

«Είναι ένα ματς που πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να ξεκολλήσουμε από την προτελευταία θέση. Θέλουμε αυτή να είναι η αρχή μιας νέας αρχής που πρέπει να κάνουμε στο πρωτάθλημα».

Γιώργος Μαστορογιάννης (προπονητής ΧΑΝΘ):

«Κλείνει ο Α’ γύρος και είναι η τελευταία μας ευκαιρία να μαζέψουμε βαθμούς. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, οπότε πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα».



e-genius.gr ...intelligent web software